Hogy bírják a kutyáitok ezt az Istenverte förtelmes puffogást? Ez egy őrület!
respect az állatoknak , ezt még én se bírom nem hogy ők.
akik puffogtat az egy idióta , nem értem miért nem lehet betiltani
Simán!
Lánc + Frontin 2mg. Alszik mint a bunda, ha mégis felkelne idő előtt, a lánc miatt nem tud lelépni.
"Lánc + Frontin 2mg. Alszik mint a bunda, ha mégis felkelne idő előtt, a lánc miatt nem tud lelépni." Csak trollkodik, ennyire telik neki ilyenkor is, ennyire nyomorult. Nehogy bevegyétek.
Amúgy a mi környékünkön a szegényebb, egész évben panaszkodók durrantgatnak már órák óta...erre van pénz, meg cigire. :)
Ebben mi a trollkodás?
Nekem még sosem kellett az új évet kutyakereséssel kezdenem, mint sokaknak! :)
#3-as, felőlem tűzijátékozhattok, amennyit akartok, én biztos nem fogok kampányolni a betiltásért. De azt ugye tudod, hogy a vadállatokat ilyenkor senki nem védi meg? A gondos állattartók biztonságba helyezik az állataikat, de ilyenkor sok a kár a vadállományban. De ti csak szórakozzatok. Biztosan megéri.
A mi kutyáink egész jól bírják, de a vendég kutyánk, akit erre az estére bevállaltunk ő sír minden durranásnál. Pedig itt vannak bent együtt.
De most már talán lassan vége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!