Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hogy bírják a kutyáitok ezt...

Hogy bírják a kutyáitok ezt az Istenverte förtelmes puffogást? Ez egy őrület!

Figyelt kérdés
Az enyém már megnyugodott, itt alszik mellettem. Adtam neki kora este egy nyugtatót, amit az állatorvos adott. (magyar vizsla)

2018. dec. 31. 23:58
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:
16%

21.-nek.

Ugye, én leírtam, hogy benyugtatóztam az enyémet, de én lettem a troll.

Nyugi, téged fel fognak pontozni, hogy milyen gondos gazdi vagy, amiért nem tömted méreggel és vele voltál, így ráment a saját bulid is!

2019. jan. 1. 09:19
 22/46 anonim ***** válasza:
45%
Az enyémeket egyáltalán nem érdekli. Délután párat megugatott az egyik. Kint vannak minden szilveszterkor, mert ugyanúgy viselkednek, mint máskor. Jönnek enni, bevonulnak aludni, meg se moccannak reggelig.Félelemnek jele sincs.
2019. jan. 1. 09:24
 23/46 anonim ***** válasza:
43%

Két kutyám van, az egyiket nem érdekli, a másik zaklatott lesz tőle. De komolyan mondom, én rosszabbul tűrtem, mint a kutyám. Baromi fáradt voltam, éppen éjfélkor sikerült ágyba bújni. Kb. 5 percbe telt volna elaludni, ha két percenként nem riaszt fel újra a rohadt durrogás, mindezt hangosabbra állított tévé, és ipari (!!!) füldugó mellett! k rvára ideges voltam miatta! :D

Szóval tényleg, baromira sajnálom az állatokat, amiért mindezt szabadtéren kell elviselniük.

Valamelyik agyhalott írta itt, hogy "nehogy már más kisállata miatt ne tüzijátékozzak". Te normális vagy ember? Az én félős kutyám, és sok más felelős gazdi kis kedvence rendben volt. Na de az nem zavarja a hozzád hasonló idiótákat, hogy sok más állatfaj is él még a bolygón, akiket ilyenkor halálra rémítetek, mert csak a durrogásotokkal vagytok képesek ünnepelni? Pl. van kint a kertben több madáretetőnk. Reggel/délelőtt csúcsforgalom van mindig a kertben. Ma még egy darab madarat nem láttam. Szerintem még mindig az éjszaka miatt rettegnek ők is, mert olyan volt, mintha egy háborús övezetben lennénk! Tényleg csak így érzitek jól magatokat?

Nem vagyok annyira öreg a 33 évemmel, de bakker, mi anno nem így buliztunk! Házibuli, koncert, utcabál, zene, tánc, éneklés, éjfélkor pedig némileg becsiccsentve ölelgetve kívántunk boldog új évet mindenkinek, aki szembe jött. Ma meg az a menő, hogy dobáljuk a durrogó szarjainkat? Hát gratulálok!

2019. jan. 1. 10:09
 24/46 anonim ***** válasza:
38%
# 22 Nem a nyugtató miatt kaptad a mínuszt (illetve némileg talán igen, mert nem embernek való nyugtatóval tömjük a kutyát!!!!!). Hanem a szájb.úrt lánc miatt!!
2019. jan. 1. 10:11
 25/46 anonim ***** válasza:
45%

25.-nek.

Inkább a lánc, mint a plakátolás, meg a sipítozás a Fosbúkon, hogy "Jajjjjj, megszökött Fifikeeee, SOS segícség!!!"

JOGOM VAN MEGKÖTNI! És az ő érdeke is!

2019. jan. 1. 10:15
 26/46 anonim ***** válasza:
36%

Olyan jó nézni ahogy a sok agyhalott szidja a tüzijátékozókat :D Tök üdítő élmény, mert úgysem tudtok mit tenni ellene.

És mert az ilyen intoleráns emberek mint ti, meg is érdemlik a szenvedést ;)

Ha látnád mi megy külföldön, talán kevesebbet pattognál.. Valoban szörnyű .. 1/2 nap a 365-ből. Kibírhatatlan, felháborító.. Szavak sincsenek rá ... Valóban.

És tudjátok mi benne a legjobb? Hogy általában az ilyen embereknek, mint ti a mindennapokban is akadnak idegesítő szokásai... Mint dohányzás, panelban este 7-kor fúrás, mert megteheted... De ilyenkor szidjuk a tüzijátékozókat, mert ez a kézenfekvő.

Gratulálok innen is, Legyen szép évetek!

2019. jan. 1. 10:21
 27/46 anonim ***** válasza:
18%

# 26 Csak gratulálni tudok neked is! Ha nyugtató kellett a kutyádnak, akkor nyilván nem viseli jól a durrogásokat, te mégis kiteszed őt ennek a rémálomnak, láncra verve, és szedálva, és még vered a melled, hogy felelős gazdi vagy. De így legalább el tudtál menni bulizni, vedelni, és nem kellett a kutyáddal lenni, nem igaz?

Beszélgettem a dokinkkal már arról, mi a véleménye a nyugtatózásról szilveszterkor. Azt mondta, a gazdi szempontjából jó ez az egész, a kutyának, macskának nem igazán. Ilyenkor az állat be van nyugtatózva, őrjöngeni nem tud, de érzékeli mi folyik körülötte, csak tenni nem tud semmit. Ő is úgy vélekedett a témában, mint én. Csak kivételes esetekben van szükség nyugtatóra. Sokkal jobb, ha az állat zárt, védett helyen van, ahova sokkal kevésbé szűrődnek be a zajok.

2019. jan. 1. 10:29
 28/46 anonim válasza:
66%
Mi bezártuk szegénykét a pincébe, amikor ma reggel kiengedtük, akkor mint a puskából a golyó, úgy jött ki.(2-3 éves puli)
2019. jan. 1. 12:04
 29/46 anonim ***** válasza:
33%
# 27 Igen, biztos mi vagyunk az agyhalottak! Pfff... :D Még véletlenül sem azok az egymást majmoló idióták, akik a szomszéddal versenyeznek, kinek tart tovább a durrogása. :D Ez a tűzijáték, petárda kombó egyszerű prolipucc, semmi több. Ezt csak ti, überprolik értékelitek. Mi, akikbe szorult némi értelem nem élvezzük, és nem leljük benne örömünket.
2019. jan. 1. 12:22
 30/46 anonim ***** válasza:
2019. jan. 1. 13:02
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!