Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen kis méretű kutyát...

Milyen kis méretű kutyát ajánlotok lakásba?

Figyelt kérdés

milyen kis "szobacirkáló" kutyát ajánlotok ami NEM divatkutya pl ne yorkiet mondjatok mert attól már rosszul leszek egy KUTYÁT akarok csak kisméretbe

ne legyen terrier!

lakásba lenne tartva

könnyen kezelhető legyen

ember központú legyen

okos legyen mert én kutyaként kezelném

sétáltatnám napi 1-4 órát is akár

2010. jún. 17. 11:30
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
52%
Cavalier king charles spániel, griffonok, törpe pinsher, mondanám még a corgit de Mo.-n nehéz beszerezni.
2010. jún. 17. 11:58
 22/33 A kérdező kommentje:

sztem az uszkár lesz:)

az nem terrier , szobacirkáló és nem annyira divatkutya sőt sztem manapság nem is divatkutya köszi a sok választ

2010. jún. 17. 12:03
 23/33 anonim ***** válasza:
54%

Szia!

Kínai meztelen szőrös változata,a powder puff.

Könnyen kezelhető, roppant embercentrikus kutyus, emellett nagyon okos, nem ugatós, gyerekeket imádja, és nem utolsó sorban nem egy kis vérengző fenevad, mit a csivi, vagy yorki.

/a meztelen változat is ugyanilyen természetre, csak sokan nem szeretik, mert szerintük "ronda"! szeritem nem/

Üdv.

2010. jún. 17. 12:07
 24/33 Akiteki ***** válasza:

Baromi jó, hogy ennyien tudnak olvasni. :)

Whippet. Nála jobb társat nem találni. Az ideális kutya.

2010. jún. 17. 12:08
 25/33 anonim ***** válasza:
80%

12:07-nek : már ne haragudj de a csivava vérengző fenevad? nevelés kérdése! nekem két csivavám van, ellehet őket szabadon engedni, mert szótfogadnak, nem morognak meg ugatnak a másik kutyákra, hanem megszaglásszák egymást, esetleg ha hasonló méretű futkároznak is egyet..

én is találkoztam már neveletlen, örjöngő csivavával, de azért ne a kutya fajtáját hibáztasd, hanem a gazdát. Ugyan ez igaz a yorkira, meg az összes kutyafajtára.

2010. jún. 17. 12:28
 26/33 anonim ***** válasza:
27%
Bichon havane. Kutyaként kezelve tündi-bündi kutyus. Nekem havanesém van. Okos, tanulékony, szeret mozogni, önálóbb.
2010. jún. 17. 12:40
 27/33 anonim ***** válasza:
86%
És divatkutya. Olvasni te sem tudsz.
2010. jún. 17. 12:42
 28/33 anonim ***** válasza:
74%

A kínai powder puff tényleg jó ötlet. Hasonlít is az uszira, de attól ritkább fajta, egész különleges kis jószág. Nézd csak:

[link]

2010. jún. 17. 15:48
 29/33 Akiteki ***** válasza:
52%

Ja, és mennyivel több macera van vele, mint egy uszkárral.

Egyébként divatkutya kizárva, mint írta, a pucérkák meg most vannak felszállóban.

2010. jún. 17. 17:17
 30/33 anonim ***** válasza:
76%
Ilyen erővel lehet plüss kutya is, azzal egyáltalán nincs macera -.-" Az uszi is volt divatkutya, nem is olyan régen. Ugyan, a pucér hol divatkutya? Megyeszékhelyen lakom, itt jó ha 2 embernek ilyenje van, a többség azt sem tudja, hogy létezik ilyen fajta. Egyébként csak megemlítettem, mint alternatívát, ezért még nem kell a vérem szívni -.-" Gyerünk,le lehet pontozni XD
2010. jún. 17. 19:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!