Milyen kis méretű kutyát ajánlotok lakásba?
milyen kis "szobacirkáló" kutyát ajánlotok ami NEM divatkutya pl ne yorkiet mondjatok mert attól már rosszul leszek egy KUTYÁT akarok csak kisméretbe
ne legyen terrier!
lakásba lenne tartva
könnyen kezelhető legyen
ember központú legyen
okos legyen mert én kutyaként kezelném
sétáltatnám napi 1-4 órát is akár

sztem az uszkár lesz:)
az nem terrier , szobacirkáló és nem annyira divatkutya sőt sztem manapság nem is divatkutya köszi a sok választ

Szia!
Kínai meztelen szőrös változata,a powder puff.
Könnyen kezelhető, roppant embercentrikus kutyus, emellett nagyon okos, nem ugatós, gyerekeket imádja, és nem utolsó sorban nem egy kis vérengző fenevad, mit a csivi, vagy yorki.
/a meztelen változat is ugyanilyen természetre, csak sokan nem szeretik, mert szerintük "ronda"! szeritem nem/
Üdv.

Baromi jó, hogy ennyien tudnak olvasni. :)
Whippet. Nála jobb társat nem találni. Az ideális kutya.

12:07-nek : már ne haragudj de a csivava vérengző fenevad? nevelés kérdése! nekem két csivavám van, ellehet őket szabadon engedni, mert szótfogadnak, nem morognak meg ugatnak a másik kutyákra, hanem megszaglásszák egymást, esetleg ha hasonló méretű futkároznak is egyet..
én is találkoztam már neveletlen, örjöngő csivavával, de azért ne a kutya fajtáját hibáztasd, hanem a gazdát. Ugyan ez igaz a yorkira, meg az összes kutyafajtára.

A kínai powder puff tényleg jó ötlet. Hasonlít is az uszira, de attól ritkább fajta, egész különleges kis jószág. Nézd csak:

Ja, és mennyivel több macera van vele, mint egy uszkárral.
Egyébként divatkutya kizárva, mint írta, a pucérkák meg most vannak felszállóban.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!