Milyen fajtájú kutyust ajánlotok lakásba, egy négy fős családhoz, ahol van egy négy és fél éves kisfiú és jómagam, egy 13 éves lány is? VÁLASZOLJATOK, LÉGYSZI'!
szerintem, menjetek el a helyi menhelyre, adjátok elő az igényeiteket és ajánlanak majd 10-15 kutyust, amiből választhattok.
ha fajtakutyát akarsz, akkor meg számolj arra, hogy drága (100 ezer felett), ne olcsó, szaporított ebet vegyél, akinek hiányoznak a papírjai és akár beteg is lehet
Nekem yorkim van és írtó édes,sokan azt mondják hogy az divat kutya de ez nem igaz.Ugyanúgy lehet szeretni mint a többi ebet.Nagyon játékos most még kicsi ezért sokat pihen.Tanításához profi ember kell :D néha nagyon makacs.Megtanítottam neki hogy gyere ide! de csak akkor jön ha neki van kedve.
Én a yorkshire terriert csak ajánlani tudom mindenkinek!
Csak ha ilyet szeretnél figyelj oda rá nagyon! tanítsd meg neki ki a falkavezér!És figyel oda,mert nagyon makacs!:D
Üdv.: Anna
nekem is yorkim van és keményen kell fogni...nem csoda hogy így viselkedik az elöző válaszolónál...ezért kell következetesen nevelni, és nem kell profira hagyatkozni! De ez minden kutyánál így van!!!! Ajánlom a yorkit! De a havanese és társai is kiváló választás!
Csivavát nem nagyon, hisz egygazdás kutyus. Uszkár terén nincs tapasztalatom!
Én is a menhelyt ajánlom.
Ha pedig fajtisztát szeretnél, akkor semmiképp se szapórítótól vásárolj. [link]
Fajtát pedig az uszkárt tudom ajánlani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!