Milyen kutyát ajánlotok lakásba?
Első válaszoló: A westi az terrier. Nem hinném, hogy ideális lenne ha nyugodtabb fajtát szeretne. Azért egy terrier aktív nem egy lusta fajta.
Második válaszoló: Azért az a hét óra nem fél nap :) Mért ne lehetne annyit egyedül ha utána megkapja a kellő odafigyelést? Egy jól nevelt kutya ha a gazdi távol van alszik (netán őrzi a házat).
Kérdező: Az sem mindegy, hogy milyen termetű kutyát szeretnél. Nyilván egy nagyobb testűnek több a mozgás igénye (de megfelelő neveléssel annak sem okoz gondot ez a pár óra). Meg az sem mindegy milyen kutyás múltad van vagy tapasztalatod. Ha egy két kérdésemre válaszolsz szívesen segítek fajtát választani vagy tanácsot adni :)
kicsi kutyát szeretnék és nincs nagy kutyás multam 7 éves koromig volt 1 kutyánk még kertes házba de arra már nem nagyon emlékszem
nekem a yorkshire terrier a bolognese vagy a havanese tetszik vagy az ilyesmi kinézetűek
shih-tzu! Simán kibír ennyi időt egyedül, nagyon jó természetű kutya, s könnyen tanítható. Nekem első kutyám is shih-tzu volt, most a második is az, nyugodt szívvel merem ajánlani. nézz körül itt:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!