Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen kis méretű kutyát...

Milyen kis méretű kutyát ajánlotok lakásba?

Figyelt kérdés

milyen kis "szobacirkáló" kutyát ajánlotok ami NEM divatkutya pl ne yorkiet mondjatok mert attól már rosszul leszek egy KUTYÁT akarok csak kisméretbe

ne legyen terrier!

lakásba lenne tartva

könnyen kezelhető legyen

ember központú legyen

okos legyen mert én kutyaként kezelném

sétáltatnám napi 1-4 órát is akár

2010. jún. 17. 11:30
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
48%
Esetleg tacskó?
2010. jún. 17. 11:31
 2/33 anonim ***** válasza:
100%
törpeschnauzer
2010. jún. 17. 11:32
 3/33 anonim ***** válasza:
68%

bichon? whippet? beagle? mondjuk ezek divatkutyák, de nem terrierek, kutyaként viselkednek, és jól elvannak lakásban. a bichon az egyetlen a pihe-puha szőrmókok közül, amit szeretek, mer tolyan stramm, izmos kiskutya, és rendesen meg lehet dögönyözni annak ellenére, hogy pici. Sose tudom, hogy a havanese, vagy a bolognese a nagyobb, de a nagyobb a jobb :)

tacskó is jó amúgy, vagy a spániel, de még a busset hound is tök szeret lakásban lakni, bár ő nem éppen könnyen kezelhető.

2010. jún. 17. 11:35
 4/33 anonim ***** válasza:
77%

Tibeti spániel

www.tibetispaniel.lap.hu :D érdemes megnézni, nekem is ilyen kutyum van és nagyon szeretnivaló, nem tömeg-divatkutya és gyerek mellé is ajánlott, kistestű, igaz szőröske de lehet nyírni és kis szőrrel is ellenálhatatlan :) igazi egyéniség mind, komolyan :)nagyon értelmes :)

2010. jún. 17. 11:35
 5/33 anonim ***** válasza:
67%

Havanese. Nekem is az van. Nagyon család centrikus és nagyon okos is. Bár mostanában eléggé divatkutya lett, de jó helyről vásárolva semmi baja nem lenne.

Aztán nekem még nagyon tetszik a Sheltie. Bár az nem szobacirkáló.

2010. jún. 17. 11:37
 6/33 anonim ***** válasza:
100%
pinscher?
2010. jún. 17. 11:39
 7/33 anonim ***** válasza:
100%

törpeuszkár

bichon havanese

bichon bolognese

bichon frisé

törpespitz

tibeti spániel

pincsi

westie

francia bulldog

mopsz

tacsi

2010. jún. 17. 11:39
 8/33 anonim ***** válasza:
73%
Keveréket. :)
2010. jún. 17. 11:42
 9/33 anonim ***** válasza:
82%
a menhelyen találsz valami helyes, igényeidnek megfelelő keverék vagy akár fajtatiszta kutyust is ;)
2010. jún. 17. 11:43
 10/33 anonim ***** válasza:
39%
ami szobacirkáló és nem divatkutya de nem is terrier, hát ilyen nincs. mert vagy terrier, vagy divatkutya, vagy nagyobb mint szobacirkáló.
2010. jún. 17. 11:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!