Milyen kis méretű kutyát ajánlotok lakásba?
milyen kis "szobacirkáló" kutyát ajánlotok ami NEM divatkutya pl ne yorkiet mondjatok mert attól már rosszul leszek egy KUTYÁT akarok csak kisméretbe
ne legyen terrier!
lakásba lenne tartva
könnyen kezelhető legyen
ember központú legyen
okos legyen mert én kutyaként kezelném
sétáltatnám napi 1-4 órát is akár

bichon? whippet? beagle? mondjuk ezek divatkutyák, de nem terrierek, kutyaként viselkednek, és jól elvannak lakásban. a bichon az egyetlen a pihe-puha szőrmókok közül, amit szeretek, mer tolyan stramm, izmos kiskutya, és rendesen meg lehet dögönyözni annak ellenére, hogy pici. Sose tudom, hogy a havanese, vagy a bolognese a nagyobb, de a nagyobb a jobb :)
tacskó is jó amúgy, vagy a spániel, de még a busset hound is tök szeret lakásban lakni, bár ő nem éppen könnyen kezelhető.

Tibeti spániel
www.tibetispaniel.lap.hu :D érdemes megnézni, nekem is ilyen kutyum van és nagyon szeretnivaló, nem tömeg-divatkutya és gyerek mellé is ajánlott, kistestű, igaz szőröske de lehet nyírni és kis szőrrel is ellenálhatatlan :) igazi egyéniség mind, komolyan :)nagyon értelmes :)

Havanese. Nekem is az van. Nagyon család centrikus és nagyon okos is. Bár mostanában eléggé divatkutya lett, de jó helyről vásárolva semmi baja nem lenne.
Aztán nekem még nagyon tetszik a Sheltie. Bár az nem szobacirkáló.

törpeuszkár
bichon havanese
bichon bolognese
bichon frisé
törpespitz
tibeti spániel
pincsi
westie
francia bulldog
mopsz
tacsi

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!