Milyen kutyát ajánlotok egy 50 nm-es lakásba?
Figyelt kérdés
Természetesen valami egészen pici kutyát szeretnék! Ismerek pár kis termetű kutyát, de hátha valamelyikről megfeledkeztem.2010. jún. 16. 19:58
21/22 anonim 

válasza:

Nem azért mondtam, hogy ez milyen dolog.. meg állatkínzás, meg szegény kutya.... Csa érdekes látni 2 NJ et akkora lakásba. Főleg, mikor kergetik egymást körbe-körbe...:)
22/22 anonim válasza:
Szerintem Westie, vagy, ha esetleg több pénzed van Yorki.
Amúgy, meg mért kell minden kérdéshez beírni, hogy " Kutya nem való lakásba! " ? -.- Sok idióta... Ez olyan, mintha azt mondanám: Egyé' tehénszart! Tíz millió légy nem tévedhet!
Bírom az ilyen embereket... Hallja a szomszédtó, aztán terjeszti, mint a vírust...
Én is lakásban lakok, itt is sok embernek van kutyája, egy sem szökött még el, sőt, póráz nélkül hordják őket, és mind farokcsóválva megy a gazdája mellett, biztosan rossz sorsuk van, ha ennyire örülnek... :S
Na, bocs, ha hosszú lett, meg off, de felbosszant a sok... idiot :)
Byez!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!