Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen kutyát ajánlotok egy...

Milyen kutyát ajánlotok egy 50 nm-es lakásba?

Figyelt kérdés
Természetesen valami egészen pici kutyát szeretnék! Ismerek pár kis termetű kutyát, de hátha valamelyikről megfeledkeztem.
2010. jún. 16. 19:58
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
46%
Japán chint:) Ők a legédibbek:)
2010. jún. 16. 20:02
 2/22 anonim ***** válasza:
74%

Szia!

Nekem shih-tzu-m van és nagyon jól elvan az 53 nm-es lakásban.

Esetleg még spániel, uszkár, palota pincsi, yorki (gyerek mellé nem igen ajánlanám), westie, törpe schnauzer, törpe pincser, tacskó.

2010. jún. 16. 20:02
 3/22 anonim válasza:
18%
Állat nem való lakásba!
2010. jún. 16. 20:03
 4/22 A kérdező kommentje:
Van kert is hozzá, nyugodj meg, de elsősorban kis kutyát szeretnék, akit nem lehet kint hagyni.
2010. jún. 16. 20:04
 5/22 anonim ***** válasza:
88%
A méret nem egyezik a mozgás, helyigénnyel. Nem kötelező mikroszkópikus méretű kutyát venni azért mert kisebb a lakás.
2010. jún. 16. 20:04
 6/22 anonim ***** válasza:
18%

Plüss kutyát... más nem való 50m2-re... Ez egy élőlény és ha valóban szereted az állatokat, akkor nem kínzod azzal, hogy bezárod egy akkora térbe gyakorlatilag a nap 90%-ra...

Ha mindenképpen állatot akarsz egy tömblakásba, akkor valami kisebbet pl.:vadászgörény vagy degu esetleg csincsilla.

2010. jún. 16. 20:06
 7/22 anonim ***** válasza:
66%

WEstie.Nagyon édesek és mindig felvidítanak. Nekem egy olyanom van de nekem nem lakásban hanem kertben. Rossz kedvem van a hónaljam alá dörgöli a fejecskéjét és nyalogassa az arcom. Imád futkározni, játszadozni és 3 macskával van együtt tartva akikkel télen egy helyen alszik.

Olvasgass kicsit utánna. Nem hiszem hogy csalódnál egy ilyen kis hófehér szeretetgombócban. =D

2010. jún. 16. 20:08
 8/22 A kérdező kommentje:
nem tömblakás. kétgenerációs ház felső szintje. szerintem az 50 nm nem olyan kicsi, hogy állatkínzás lenne beletenni egy kutyát. az állatkínzás más.
2010. jún. 16. 20:10
 9/22 anonim ***** válasza:
pitbull
2010. jún. 16. 20:17
 10/22 anonim ***** válasza:
74%

Mopsz.:) Szerintem a legédesebb kutyus, bár elfogult vagyok, mert nekem is mopszom van.

Azért őt ajánlom, mert nyugodt, de mégis játékos és hűséges, családszerető. Nincs nagy mozgásigénye (ezért előnyös lakásban tartani), elvan egész nap a TV előtt. Bár arra vigyázni kell, hogy elég büdös tud lenni és horkol, röfög (de szerintem nem zavaró). Viszonylag könnyen szoktatható szobatisztaságra, rövid a szőre, de minden nap ki kell kefélni. Imádja ha simogatják. Viszont az enyém elég válogatós, csak a legjobb tápot eszi.

De kint nem lehet tartani, mert hidegben megfázik, melegben meg hőgutát kap, elég fogékony a betegségekre, főleg a légútiakra, a nyomott kis orra miatt. Ezek a hátrányok.

Terriereket nem ajánlom (yorkshire terriert sem),mert pattogós és nagy a mozgásigénye, energikus.

Még mondanám a francia bulldogot, de elég erőszakos kutya, nehéz megnevelni és sok ismerősömnél ő "uralkodik" otthon.

2010. jún. 16. 20:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!