Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hogyan győzzem meg anyáékat,...

Hogyan győzzem meg anyáékat, hogy mégis kiskutyát kapják a szülinapomra?

Figyelt kérdés

Már kb sikerült őket meggyőzni amikor voltunk egy barátjuknál akinek a lánya karácsonyra kapott és megrágott mindent.Azóta kint van ott meg ugat, szökik,támad.

Azóta megint nem akarnak kiskutyát venni :(

2018. ápr. 11. 19:44
1 2 3 4 5
 21/42 A kérdező kommentje:
Én azért elmondom minden nap és remélem, hogy megkapom. Ha nem akkor tovább győzködöm őket. Magamat ismerem tudom,gondozni fogom. Ennyi. Remélem meghatom őket. :)
2018. ápr. 11. 21:53
 22/42 anonim ***** válasza:
95%
hát ez nagyon szép, remélem nem anyádéktól örökölted az eszed.
2018. ápr. 11. 22:07
 23/42 anonim ***** válasza:
97%
Egy kutya több mint 10 éves elköteleződés. Ne győzkődd a szüleid, csúnya dolog, pláne az érzelmi zsarolás. A szüleid biztos okkal nem vettek eddig. Ha nagyobb leszel majd vehetsz magadnak-így tettem én is- de előtted áll az élet, lehet koleszba költözöl pár év múlva...a kutyus meg ott marad anyudék nyakán. Legyen akkor kutyusod, amikor tényleg a tiéd lesz.
2018. ápr. 11. 22:14
 24/42 A kérdező kommentje:
Biztos nem várok éveket még. Ha most nem kapok akkor hazahozok egyet.
2018. ápr. 11. 22:21
 25/42 anonim ***** válasza:
87%
te sötét vagy mint az éjszaka aztán majd ha cseszel sem foglalkozni vele mert jönnek a fiúk meg a bulik akkor a szüleid szívjonak vele mi? Amúgy szerintem kamu kérdés ennyire senki nem lehet hülye
2018. ápr. 11. 22:23
 26/42 A kérdező kommentje:
Aham mert mindenki csak 18 évesen vesz kutyát vagy 25, egyetem után. Persze. Amúgy tényleg kb az összes osztalytarsamnak van, uncsimnak is van és egyetemre jár. Érettségi előtt kapta és nem hanyagolja el. Szóval ne magatokból induljatok ki.
2018. ápr. 11. 22:27
 27/42 anonim ***** válasza:
97%
17 vagyok és nincs elhanyagolva a kutyám, még... a következő suliévet már 40 km-vel innen kezdem, csak hétvégén leszek itthon, a kutyám a szüleim nyakába marad, előtte én sem tudtam hogy így fog alakulni, ha vissza forgathatnám nem kértem volna kutyát. Az meg hogy minden osztálytársadnak van nem egyenlő azzal hogy foglalkoznál vele.
2018. ápr. 11. 22:30
 28/42 A kérdező kommentje:

Attól még akarok és nem fogok 10 évet várni.

Mindegy nem is idegesítem magam itt,inkább keresgélek kutyákat.

2018. ápr. 11. 22:37
 29/42 anonim ***** válasza:
82%
kamu
2018. ápr. 11. 22:39
 30/42 A kérdező kommentje:
Ti vagytok kamuk. Biztos mindenkinek csak felnőttként lett kutyája.
2018. ápr. 11. 22:45
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!