Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » 12 éves kutyánkat holnap...

12 éves kutyánkat holnap altatják el, végignézzem a folyamatot?

Figyelt kérdés
Már így is könnyek között vagyok, és őszintén szólva nem hiszem hogy végig tudnám nézni ahogy elalszik, de ezzel egyetemben nem akarom magára hagyni sem. Szerintetek mit csináljak? 17f

2018. jan. 29. 22:13
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Vedd az öledbe a fejecskéjét, simogasd, és beszélj hozzá.
2018. jan. 29. 23:53
 12/19 anonim ***** válasza:
97%
Törvény szerint két injekcióval kell csinálni, mert így biztos, hogy semmi fájdalmat nem érez. A biztonság kedvéért azért kérdezzétek meg a dokit, mert tényleg vannak, akiket nem érdekel a törvény. Ha ragaszkodik hozzád a kutya, akkor jobb neki, ha mellette vagy, de csak akkor vállald, ha nyugodt tudsz maradni. Ha érzi rajtad a feszültséget, az neki is rossz. Lényeg, hogy valaki legyen mellette, akit jól ismer, ne hagyjátok teljesen magára az állatorvossal. Ha félsz, hogy nagyon kiakadnál, akkor inkább kérd meg a szüleidet, hogy ők legyenek vele. Miután az első injekciót megkapja, mélyen el fog aludni, és onnantól már nem tud magáról, nem érez semmit. Amikor a végleges szert kapja, akkor már nem fontos, hogy vele legyetek.
2018. jan. 30. 00:21
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Menj vele. Picikét sem éreznéd jobban magad sehol máshol, tudva, hogy épp most történik. És neki rengeteget jelent, hogy mellette van a gazdi.
2018. jan. 30. 00:59
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem kérdés. Ott a helyed!
2018. jan. 30. 06:46
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Mi kihívtuk az állatorvost, nem akartuk a rendelőben végigcsinálni, ez sokat segített (persze, így is szörnyű volt). De természetesen mindketten mellette voltunk. Szerintem semmivel sem könnyebb, ha nem vagy ott, viszont szerintem is tartozol neki azzal, hogy ott legyél.

Nagyon sajnálom.

2018. jan. 30. 08:03
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
kisérd el, ne hagyd magára ezen az uton. Részvétem:(
2018. jan. 30. 16:07
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

A törvény szerint tényleg 2 injekcióval kell csinálni, borzalmas, hogy még mindig vannak olyan magukat állatorvosnak nevező hentesek, akik ezen akarnak spórolni... Sajnálom azokat az állatokat, akikkel ez történt, és azokat a gazdákat is, akiknek ezt végig kellett néznie.

Kérdező, gondolom, már túl vagytok rajta, ha viszont mégsem, akkor mindenképp maradj vele. Megértem, mit érzel, februárban lesz 6 hónapja, hogy el kellett altatni a szintén 12 éves kutyánkat. Borzasztó volt, de egy cseppet sem bánom, hogy végig ott volt vele az egész család. Ennyi év után ez a minimum, amit megérdemel.

2018. jan. 30. 18:36
 18/19 anonim válasza:
100%
Az enyémet 2 lépcsősen altatták, az első mélyaltatósat amikor megkapta, végig ott voltam és simogattam, úgy aludt el jó mélyen és nyugodtan, végig érezhetett és így nem félt egyáltalán, csak elaludt. Utána viszont kimentem, a többire képtelen lettem volna maradni, és az orvos is egyből mondta, hogy menjek inkább ki. Szerintem így volt a lehető legjobb.
2018. jan. 30. 21:00
 19/19 anonim ***** válasza:
Miért küld ki az orvos, amikor beadja a második injekciót, A kutyán nem látszik semmi, nem agonizál, nem vérzik, szépen csendben vesz egy utolsó levegőt. legalábbis a mi orvosunk nagyon szépen altat. És nem a szivbe adja, hanem vénásan.
2018. jan. 31. 07:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!