12 éves kutyánkat holnap altatják el, végignézzem a folyamatot?
Mi kihívtuk az állatorvost, nem akartuk a rendelőben végigcsinálni, ez sokat segített (persze, így is szörnyű volt). De természetesen mindketten mellette voltunk. Szerintem semmivel sem könnyebb, ha nem vagy ott, viszont szerintem is tartozol neki azzal, hogy ott legyél.
Nagyon sajnálom.
A törvény szerint tényleg 2 injekcióval kell csinálni, borzalmas, hogy még mindig vannak olyan magukat állatorvosnak nevező hentesek, akik ezen akarnak spórolni... Sajnálom azokat az állatokat, akikkel ez történt, és azokat a gazdákat is, akiknek ezt végig kellett néznie.
Kérdező, gondolom, már túl vagytok rajta, ha viszont mégsem, akkor mindenképp maradj vele. Megértem, mit érzel, februárban lesz 6 hónapja, hogy el kellett altatni a szintén 12 éves kutyánkat. Borzasztó volt, de egy cseppet sem bánom, hogy végig ott volt vele az egész család. Ennyi év után ez a minimum, amit megérdemel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!