12 éves kutyánkat holnap altatják el, végignézzem a folyamatot?
Figyelt kérdés
Már így is könnyek között vagyok, és őszintén szólva nem hiszem hogy végig tudnám nézni ahogy elalszik, de ezzel egyetemben nem akarom magára hagyni sem. Szerintetek mit csináljak? 17f2018. jan. 29. 22:13
1/19 anonim válasza:
Nagyon sajnálom. :((
De szerintem ne hagyd magára. Legyél vele.
3/19 anonim válasza:
Nem lehet okos választ adni ebben a kérdésben... én beledöglenék, ha végigcsinálnám vele, és ha nem, abba is... Ha elég erősnek érzed magad hozzá, inkább legyél mellette, talán később könnyebb lesz elengedned. Sok erőt kívánok neked holnapra. :(
4/19 A kérdező kommentje:
Nagyon öreg szegény, állni alig tud, tele van sebekkel a folyamatos fekvéstől, nem eszik, iszonyatosan le van fogyva, remeg és már alig hall, az állatorvos szerint fájdalmai vannak úgyhogy jobb lenne neki ha szép csendben elmenne.
2018. jan. 29. 22:20
5/19 anonim válasza:
Legyél vele. Bánnád később, ha nem így tennél.
6/19 anonim válasza:
12 évig veled volt.Leste minden kívánságodat. Most azzal fizetsz, hogy mellette leszel, és belesimogatod az örök álomba.Fáj, persze, hogy fáj. De ennyit csak megérdemel?
7/19 anonim válasza:
Kérd, hogy először úgy altassák, mintha műtenék.
Addig legyél vele míg elalszik.
Utána kaphatja a másik injekciót, amit nem fog érezni, csak jobblétre szenderül.
Ekkor már neked nem kell bent lenned, mert ezt már nem fogja érzékelni amúgy sem.
Meg fog viselni így is, de felelős gazdi így segít a szenvedő barátján.
8/19 anonim válasza:
Utolsó, ezt nem kell kérni, csak így csinálják. Erre törvény is van.
9/19 anonim válasza:
Nem tudtam, hogy törvény van rá, mi falun élünk és mindig külön kérni kellett, ennek értelmében többet is fizettünk.
10/19 anonim válasza:
Én sem tudtam, hogy 2 injekcióval kell csinálni.7 éve a mi kutyusunknak csak egyet adott a doki.Ma is kísért. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!