Mennyire hasonlit a németjuhászra?
Figyelt kérdés
Meg mielött tàmadnàtok, nem vettem, kaptam a kiskutyát, egy szökös németjuhász anyuka nem vart kölykeként. A szomszadsagban sok németjuhasz van. Megeshet hogy akar fajtatiszta? Tudom törzskönyv nélkül nem az, de ugy paraszti nyelven kérdezem. Képek: [link]
2017. okt. 26. 17:08
21/42 anonim válasza:
#17 Gratulálok, sikerült ügyesen levezetned, hogy a menhelyek is a szaporítást támogatják, hisz ők is elhozták volna ingyen a keverék kölykóket. Nevetséges méreteket ölt már a sötétség ezen az oldalon.
22/42 anonim válasza:
Ami a kérdést illeti, pici még, de én is a rottweilert látom benne.
23/42 anonim válasza:
"Mennyire hasonlit a németjuhászra?"
Azt nem tudom, de egy mackóra tutira jobban hasonlít:D :P
24/42 anonim válasza:
#24-es vagyok, egyébként nagyon kis cukker, mi lett/lesz a neve? Fiú, lány?
25/42 anonim válasza:
Jaja. Na, Mr. Logikai Érzék, szóval hogy is van ez, akkor a menhely miért nem támogatja a szaporítást egy kölyök befogadásával, ha egy magánszemély meg igen? Sőt, ezzel a kikezdhetetlen logikával a menhelyek igazából a felelőtlen állattartás minden formáját aktívan támogatják, befogadva a mindenféle okokból kihajított kutyákat, szaporításra használt leharcolt szukákat, nem kívánt kölyköket stb.
26/42 anonim válasza:
Nyomogasd a pirosat, gyökér, ÉLVEZD :)
27/42 anonim válasza:
#26 Így van. Respect a hozzászólásért!
Egyeseknek már az agyukra megy a "szaporítás", ott is mumust látnak ahol közel-távolban nincs!
Kérdező, szerintem is "macis" a kutyád. Aranyos, és rendes tőled, hogy befogadtad :)
28/42 anonim válasza:
Mostmár komolyan kezd elegem lenni ebből a szaporító dumából... Nagyon feketén és fehéren látják egyesek a dolgokat, pedig a való életben sok a szürke árnyalat is. Persze, egyszerűbb ha csak fekete & fehér minden, csak ez nem így van. Szaporító= állatkínzás? Érdekes felfogás, ugyanis valóban vannak kutyagyáras szaporítók, akiknek a börtönben kéne megrohadniuk, de van a fekete (kutyagyáras) és a fehér (tenyésztő) között más is, a szürke. A szürkék pedig azok, akik normálisan tartják a kutyáikat (oltások, chip, minőségi kaja stb) szeretik őket, de lehoznak tőlük egy almot. Igen, nem lesz törzskönyve a kölyköknek, de mégis gondoskodásban nőnek fel, megkapják a kellő szeretet, odafigyelést, az oltásaikat, féreghajtót és a minőségi tápot. Szóval akkor ez is állatkínzás? Mert akkor ennyi erővel a tenyésztők is azok, hiszen kiteszik a szukát a "szülés fájdalmainak stb". Ja hogy ezek a kölykök fölöslegesek? Akkor tenyésztőké miért nem? Ők is elveszik a menhelyi kutyák esélyét, hiszen ha nem tudnának venni, menhelyről fogadnának örökbe.
29/42 anonim válasza:
Ez az általad említett kategória a "buta szaporító". Az vele a baj hogy célja nem a fajt nemesítése, és a szaporítónak fogalma sincs arról mit csinál (genetika, vérvonal, stb.). Egyedül neked jó, mert így lehet olcsó kiskutyád, és tudod nyugtatni a lelked hogy te most nagyon jól cselekedtél mert ez "szürke".
30/42 anonim válasza:
Igen, ingyen elhozta a kedves kérdező a kutyát a nem kívánt szaporulatból. Jó gazdája lett a kölyöknek (ez majd kiderül 10-15 év múlva. De én ilyet nem írnék le látatlanban). És mi lesz a tesókkal? És a következő alommal? Majd az azt követő 7-8 alommal? Mikor is ér így véget ez az ördögi kör?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!