Meg mielött tàmadnàtok, nem vettem, kaptam a kiskutyát, egy szökös németjuhász anyuka nem vart kölykeként. A szomszadsagban sok németjuhasz van. Megeshet hogy akar fajtatiszta? Tudom törzskönyv nélkül nem az, de ugy paraszti nyelven kérdezem. Képek: [link]
Olyan nincs, hogy nem várt kölyök. A szuka 60 napig vemhes és azalatt bőven lehet ivartalanítani.
Azt te magad is megválaszoltad, hogy fajtatiszta nem lehet hiszen az egy jogi fogalom amit a törzskönyve (származási lap) igazol.
Ez a kölyök van már 8 hetes? Mert nekem nem úgy tűnik. A pórázt miért engeded neki, hogy megrágja?
Ekkora kutyánál különben még szinte lehetetlen, hogy fog kinézni de a fülei biztos, hogy nem németjuhászosak lesznek.
2017. okt. 26. 17:15
2/42 A kérdező kommentje:
Le ne harapd mar a fejem :D nem az enyém a szuka szóval nem ivartalanittathattam. Nem tudom pontosan mennyi idős, nem nalam született a gazdajat meg pont nem erdekelte. De 3 napja vittem orvoshoz, megkapta az első oltàsàt, az orvos nem mondta tul kicsi lenne. A porazt addig ràgta mig lefotoztam, mert maskepp ugrabugrál.
2017. okt. 26. 17:32
3/42 anonim válasza:
Szerintem rögtön látszik, hogy valami más is van benne. Még nagyon pici, ha egy hónap múlva töltesz fel képet az alapján már lehet majd tippelgetni az apukát.
2017. okt. 26. 18:11
4/42 anonim válasza:
Szerint is keverék de nagyon cuki😀😄
2017. okt. 26. 18:16
5/42 anonim válasza:
Nekem kicsit roti beütése van. Nagyon cuki!!! 😁
2017. okt. 26. 18:18
6/42 anonim válasza:
Egyet értek az elsővel, ez ugyan olyan szaporítás. Egyrészt lehetett volna előtmzetesen ivartalaníttatbi a szukát. Másrészt nem kellett volna hagyni, hogy szökjön (szökős kutya nem várt kölykei? Elég ostobák lehetnek a gazdái.) Harmadrészt vemhesen is lehetett volna ivartalanítani.
Az pedig rád vet rossz fényt, hogy elhoztál szaporítótól egy oltatlan, jó esélyjel férges kutyát. Azzal a címszóval, hogy te csak segíted a felelőtlen állattartók ténykedését
2017. okt. 26. 18:19
7/42 anonim válasza:
Micsoda rosszindulatú emberek vannak itt! A kérdező valószínűleg megmentette azt a kiskutyát az agyon veréstől. Az ilyen "véletlen szaporulatoknak" ez szokott sajnos a sorsa lenni. A kérdező nem tehet arról , hogy a szomszédja felelőtlen. Ne legyetek már ennyire szőrszálhasogatóak! A kutya nagyon cuki, de tuti keverék. Remélem szép életetek lesz együtt :)
2017. okt. 26. 18:29
8/42 anonim válasza:
Német juhász beütése biztos lesz, fajtatiszta nem valószínű. Nagyon cuki!!! Ahogy növekszik majd jobban látszik rajta a családfa :)
2017. okt. 26. 18:33
9/42 A kérdező kommentje:
Köszike a normalis válaszokat. Nagyon szeretjük már most is :) és igen ha nem hozom el is megszületett már, max menhelyre kerül vagy kidobjàk. :( kapott hőszigetelt kutyahàzat, mindenbol megpobalunk neki a legjobbat adni. Tényleg nem értem azokat a fanatikusokat, akiknek csak a 100ezer Ft. feletti kutya "KUTYA".
2017. okt. 26. 18:39
10/42 anonim válasza:
Nekem olyan mintha németjuhász roti keverék lenne, nagyon helyes de szinte biztos vagyok benne hogy nincs meg nyolc hetes, úgyhogy fokozottan vigyázz rá, csináld végig az oltási sort, addig ne vidd sétálni és még véletlenül se hagyd kint éjjel ezekben a hidegekben az udvaron.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!