Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Van olyan kistermetű kutyafajt...

Van olyan kistermetű kutyafajta ami kinézetben, esetleg természetben is hasonlít a Huskyra?

Figyelt kérdés
Régóta szeretnék huskyt.Többet is láttam már és imádom a fajtát,de a szüleim nem engedik hogy nagy kutyám legyen.Ha létezik ilyen fajta akkor melyik az?

#kutyafajta #husky #szobakutya #kistermetű kutyák
2017. febr. 18. 22:11
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Alaskan Klee Kai

Itthon nem tenyésztik és az ára milliós tétel.

Különben ne kinézet alapján válassz kutyám mert elég hamar megbánod. A Husky tartása pedig teljes életmód váltással jár.

2017. febr. 18. 22:15
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Kis korrekció az előző hozzászólásomhoz. Az AKC által regisztrált kutyák (tehát t9rzskönyvesek) ára olyan $1500 körül kezdődik, de erre rájön még a posta az olyan $800 körül kezdődik, emellett ahoz, hogy behozhasd az EU-ba még orvosi vizsgálatokat is kell végezned ami szintén nincs ingyen.

Az angliai ára pedig £2000 és felfele.

Itt vannak a kennelek: [link]

2017. febr. 18. 22:24
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Olyan kutyát válassz amelyik passzol az életviteledhez. Én pl. lusta tipus vagyok, a könnyen tanítható, engedelmes kutyákat szeretem. Ehhez képest egy nagy mozgásigényű, makacs vadászkutyám lett mert úgy választottam mint te... megbántam. Nagyon...
2017. febr. 18. 22:27
 4/6 anonim ***** válasza:
0%
Esetleg shiba inu?
2017. febr. 18. 22:58
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Ne kinézett alapján válassz fajtát.

Mennyien megbántak, ahogy utolsó is írta.

Én külsőre sokáig a dobermanba voltam bele esve,hogy húú de kell nekem ilyen fajta,aztán leveleztem egy tenyésztővel. Mindent elmondott a fajtáról azt is milyen életforma kell hozzájuk,mennyi foglalkozást igényelnek stb stb.

Aztán rájöttem,hogy nekem az még sem fekszik amiket mondott a tenyésztő. Így lemondtam a fajtáról.

Azóta megtaláltam azt a fajtát 2 éve már aminek a jelleme fogott meg és az,hogy hogy néz ki az ráadás.

Sajnos a körülményeim még nem engedhetnek meg egy nagytestűt.

De szerencsére sokszor kontaktban vagyok ezzel a fajtával,nagyon úgy tűnik,hogy passzol is hozzám.Tudom kezelni :)

Szinte mindent megtudtam a fajtáról,így tudom azt,hogy őőő kell :D

Husky makacs,nehezen tanítható, napi több km futás kell nekik. Különben szöknek,rombolnak,vonyítanak. Kicsit láss túl azon,hogy többet is láttál az édes kevés,főleg egy ilyen fajtánál.

Gondolkozz el naponta mennyit foglalkoznál a kutyával,milyen lenne a napod a kutyával stb

Egy kutya 10-15 évre szól.

2017. febr. 18. 23:05
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Spiccek is hasonlóak, ha úgy vesszük. Meg egy csomó lajka van, ilyen-olyan szibériai, skandináv kutyák. De azok is izgága, ugatós fajták.
2017. febr. 18. 23:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!