Van olyan kistermetű kutyafajta ami kinézetben, esetleg természetben is hasonlít a Huskyra?
Alaskan Klee Kai
Itthon nem tenyésztik és az ára milliós tétel.
Különben ne kinézet alapján válassz kutyám mert elég hamar megbánod. A Husky tartása pedig teljes életmód váltással jár.
Kis korrekció az előző hozzászólásomhoz. Az AKC által regisztrált kutyák (tehát t9rzskönyvesek) ára olyan $1500 körül kezdődik, de erre rájön még a posta az olyan $800 körül kezdődik, emellett ahoz, hogy behozhasd az EU-ba még orvosi vizsgálatokat is kell végezned ami szintén nincs ingyen.
Az angliai ára pedig £2000 és felfele.
Itt vannak a kennelek: [link]
Ne kinézett alapján válassz fajtát.
Mennyien megbántak, ahogy utolsó is írta.
Én külsőre sokáig a dobermanba voltam bele esve,hogy húú de kell nekem ilyen fajta,aztán leveleztem egy tenyésztővel. Mindent elmondott a fajtáról azt is milyen életforma kell hozzájuk,mennyi foglalkozást igényelnek stb stb.
Aztán rájöttem,hogy nekem az még sem fekszik amiket mondott a tenyésztő. Így lemondtam a fajtáról.
Azóta megtaláltam azt a fajtát 2 éve már aminek a jelleme fogott meg és az,hogy hogy néz ki az ráadás.
Sajnos a körülményeim még nem engedhetnek meg egy nagytestűt.
De szerencsére sokszor kontaktban vagyok ezzel a fajtával,nagyon úgy tűnik,hogy passzol is hozzám.Tudom kezelni :)
Szinte mindent megtudtam a fajtáról,így tudom azt,hogy őőő kell :D
Husky makacs,nehezen tanítható, napi több km futás kell nekik. Különben szöknek,rombolnak,vonyítanak. Kicsit láss túl azon,hogy többet is láttál az édes kevés,főleg egy ilyen fajtánál.
Gondolkozz el naponta mennyit foglalkoznál a kutyával,milyen lenne a napod a kutyával stb
Egy kutya 10-15 évre szól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!