Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Lány kutyánál kangörcs? Mi ez?

Lány kutyánál kangörcs? Mi ez?

Figyelt kérdés

Fiatal lány kutya mag akarja hágni az ember lábát.

Miért csinálja? A falkában látta? vagy mi ez?

2017. aug. 26. 22:52
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
Miért lettem nullára pontozva??????? Első válaszoló vagyok és én csak leirtam hogy az én kutyám is szokta csinálni😒😒😒 mi a gondotok?
2017. aug. 28. 21:07
 32/34 A kérdező kommentje:
Ne törődj vele, a lelki szegények eszköze a piros kéz. Most adtam zöldet.
2017. aug. 29. 19:38
 33/34 anonim ***** válasza:

" amikor mindig én tanítom, és fegyelmezem ha kell."

Na? Szerinted miért pont nálad dominál a kutya a lábon hágással? Biztosan rájöttél már :)

2017. aug. 30. 00:03
 34/34 A kérdező kommentje:

Mindegy, nekem akkor is fura egy szukától, bár lehet azért mert eddig csak 2 befogadottam volt szuka 25 éve, amúgy mindig kanok.

Egyébként ha rászolok, abbahagyja, illetve amikor látom hogy azt akarná csinálni, mondom "mit csinálsz" és letesz róla.

Az érdekes, hogy csak olyankor jön rá ez, ha pl. megsimogatom, megdögönyözöm miután szót fogadott. (fekszik, ül vagy pacsi után) egyébként amikor a kerben fárasztom akkor nem.

2017. aug. 30. 21:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!