Véres széklet, hányás kutyánál?
Figyelt kérdés
Tegnap este hányt egy kicsit. Néha szokott ha túl eszik magát szóval nem aggódtam annyira.Pár perce a széklete viszot világs véres,és lágy volt. Mitől lehet? A mai napon visszük állatorvoshoz is amint édesanyá hazaérnemsokára.De esetleg addig valaki tudna mondani valami nygtatót?
A hanglata jó.Nem ubbaszt.Rendesen evett is ma.Kicsit morcosabb ha megsimizem de teljesen norálisan viselkedik.
2017. máj. 15. 10:49
1/7 anonim válasza:
Mérgezésnek ez a tünete, azonnal el kéne vinni orvoshoz, úgy, hogy a lehető legkevesebbet mozogjon (mozgás során a méreg gyorsabban szívódik fel)
4/7 anonim válasza:
..vagy mérgezett egeret..írd meg mi lett, mit kapott..!
5/7 anonim válasza:
Szerintem pedig egy bélgyulladás, valamilyen bélfertőzés a legvalószínűbb. Illetve ha a székletben csak egy véres csík volt, nem az egész volt véres, akkor az is lehet, hogy felsértette a belét valami, pl. nem evett esetleg főtt/sült csontot?
Majd írd meg, mit mondott a doki.
6/7 anonim válasza:
...és még parazatia fertőzés is lehet... nagyon sokminden kiválthatja, ne riogassunk azonnal mérgezéssel, de az tény, hogy orvos lássa a kutyust minél hamarabb!
7/7 anonim válasza:
na, parazita, elírtam, nem valami új kórság :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!