Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Lány kutyánál kangörcs? Mi ez?

Lány kutyánál kangörcs? Mi ez?

Figyelt kérdés

Fiatal lány kutya mag akarja hágni az ember lábát.

Miért csinálja? A falkában látta? vagy mi ez?

2017. aug. 26. 22:52
1 2 3 4
 11/34 A kérdező kommentje:

"20 kutyád volt? Hány éves vagy?"

40, és 4 éves korom óta emlékszem a kutyáimra. De nem értem ez hogy jön ide.

És mint korábban írtam, a 80-as években előfordult szomorú baleset, mivel főúton éltünk, és akkoriban nem volt mindenki ilyen tökéletes magyarországon mint a mai kutyatartók képzelik.

2017. aug. 26. 23:29
 12/34 anonim ***** válasza:
100%
Talán 80'ban nem volt még kerítés? Én úgy emlékszem, hogy nekünk akkoriban volt már de elég fiatal voltam mlg, lehet tévedek.
2017. aug. 26. 23:36
 13/34 A kérdező kommentje:

Konkrétan a 80-as években volt igen 1-2 szomorú eset ami ellen nem tudtam gyerek fejjel mit tenni. Most a saját telkemet képes voltam körbeásni, és alapot csinálni a kerítésnek, hogy véletlenül se ássa ki magát a kutya.

De most összeszámoltam, most van a szülőkél a 17. kutya, hozzá már nincs közöm, mármint őt évente látom, látogatáskor, így 16 az ami konkrétan közös volt a szülőkkel (ez azt jelentette hogy gyerekként és fiatalként a költség az övéké volt, de csak én foglalkoztam velük), emellett mint mondtam volt akit magaméként kezeltem. Csak épp mind kan volt szinte.

Most ő az aki viszont nem közös és lányt választottunk a feleségemmel, gondoltuk vele egyszerűbb lesz, de makacs mint a nők.

A panellakóért elnézést.

2017. aug. 26. 23:38
 14/34 anonim ***** válasza:
97%
"olyan makacs mint a nők" Hát gratulálok ehhez a kijelentésedhez. Te meg akkor olyan fafejű vagy mint a férfiak? Ezt nőként azért kikérem magamnak. Egyébként tök mindegy ez hogy hány kutya merre, a lényeg a kérdés, a kérdésre pedig egyszerűen csak a dominálás a válasz, amit ugyanúgy lehet tiltani mint bármi mást.
2017. aug. 26. 23:41
 15/34 A kérdező kommentje:

"Talán 80'ban nem volt még kerítés? Én úgy emlékszem, hogy nekünk akkoriban volt már de elég fiatal voltam még, lehet tévedek."

Hát én is fiatal voltam, és nem sokat tudtam tenni az ellen hogy olyan volt amilyen, és előfordult hogy a kutya vagy alatta kiásta magát, vagy pl. a tacskó még ki tudta a rácsok közt préselni magát, és már késő volt, mire észrevettük.

De örülök hogy megtudhattam hogy neked tökéletesebb szüleid voltak mint nekem 10 évesen.

2017. aug. 26. 23:44
 16/34 anonim ***** válasza:
96%

Most azért 4 évesen nem a te kutyád volt bakker...😂 Nyilván nem te foglalkoztál vele érdemben. Nem kell ezzel a panellakós nettó fa***sággal jönni. Lehet panellakó vagyok de ha kutyám van az legalább 15 évig él.

Dominál, ennyi.

2017. aug. 26. 23:46
 17/34 A kérdező kommentje:

"Te meg akkor olyan fafejű vagy mint a férfiak?"

Ezzel nem sértesz meg.:)

Nálunk ez van. Tudom hogy az vagyok, de a női oldal sem jobb. Már beletörődtem, amikor mondok valamit, nem hiszi el, megtapasztalja és rájön hogy igazam volt.

Fordítva sincs szerintem másképp, csak más területen. De ez más téma.

2017. aug. 26. 23:48
 18/34 anonim ***** válasza:
92%

Miért írtad ki ezt a kérdést, ha annyira okos vagy, és tudod a választ?

Az igazat meg nem fogadod el...

2017. aug. 26. 23:53
 19/34 A kérdező kommentje:

"Most azért 4 évesen nem a te kutyád volt bakker...😂"

Jó, akkor -1, sokat változott a dolog?

A következőt már én kaptam ajándékként, mert hiányzott az öreg haver.

"Nyilván nem te foglalkoztál vele érdemben."

Vele nőttem fel. Ok, nem a tulajdonom volt, de attól még tapasztalat, ha valaki kutyával nő fel, vagy mondjuk később szembesül vele hogy mi a kutya.

"Lehet panellakó vagyok de ha kutyám van az legalább 15 évig él."

A kicsik tovább élnek. Köztudott. Unokatesómék tacsija 20 felett volt.

94 óta a közepes és nagytestű kutyáink átlagban 12 évig éltek, kivétel akit megmérgezett a kapunál egy jóakaró.

2017. aug. 26. 23:57
 20/34 anonim ***** válasza:
95%
De ha meg ennyire értesz a kutyákhoz, és belekötsz mindenkibe... Miért használod a lány szót a szuka helyett??
2017. aug. 26. 23:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!