A póráz két végén, vagy A csodálatos kutyadoki a jobb?
Figyelt kérdés
Egyik a Spektrumon megy, a másik egy kicsit újjabb a Nat geon. Én eddig A póráz két végént néztem végig, de most néha belenézek a csodálatos kutyadokiba is. Máshogy viselkedik a kutyákkal Cesar, mint Victoria. Más technikákat mutat be, meg máshogy beszél a kutyákhoz. Szerintetek melyik a jobb sorozat?2010. máj. 17. 14:31
31/33 anonim 

válasza:

Egyértelműen Cesar! Victória minden lelkiállapotot, legyen az helyes vagy helytelen simogatással vagy jutalomfalatokkal jutalmaz. Tehát megerősíti a kutyákban a helytelen viselkedést! Victoria "módszerei" könyebben elsajátíthatóak, de semmire sem mész vele. Cesar módszereivel én is úgy voltam, mint a matematikával a gimiben. De aztán rájöttem, hogy nem kell túlbonyolítani, ahogy a matekot sem. Mindig ott akadtam el, hogy túl akartam az egyszerű egyenletet bonyolítani!
32/33 anonim válasza:
póráz két végén én is azt használom es beválik
33/33 anonim válasza:
Ceasar! Egyáltalán nem szimpatikus Viktoria, nagyon parancsolgatós és lenéző is. Azon kívül meg látszik, hogy egyáltalán nem ért többet hozzájuk, mint mondjuk egy átlagos kutyakiképző, sőt... Néha már olyan ideges, hogy azon csodálkozom, hogy nem ment neki a kutyának. Néha elgondolkozom, hogy hány kutyája is van neki. Ha van egyáltalán.
Annyi jobb kiképző van, nem tudom, miért pont őt kellett választani...
Ceasar módszerei meg remekek, ha tudjátok használni. Nekem három kutyám van, és amióta a suttogót nézem, semmi gond nincs velük, akár póráz nélkül is jönnek utánam. A módszereit meg meg lehet érteni, de CSAK akkor, ha a könyvét is elolvasod. Ami meg nem nagy ördöngösség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!