Ár/érték arányban melyik a jobb táp?
Szia!
Leírnád esetleg, hogy hány kg a kutyád (elég az egyik) és hogy mennyit adsz neki egy nap mondjuk a dog chow-ból?
Hátha tudok jobb megoldást nektek :)
Azért kérdeztem, mert nem kizárt, hogy egy picit magasabb árkategóriájú táppal kb. ugyanannyiba lenne a kutyusok etetése, mint az olcsóbb táppal (jobb minőségből kevesebb is elég) és ezek a tápok tartalmaznak egy csomó vitamint is mellette. A Happy Dog egy nagyon jó minőségű táp, én csak ajánlani tudom. Az ára sem annyira vészes, ugyan drágább, mint amit te leírtál, de emellé nem kell semmi mást adnod és az is lehet, hogy kevesebb belőle a napi adagjuk és akkor már majdnem ugyanott vagy...
Sajna így nem tudtam megnézni nektek, mert egy kutyánál kéne tudni azt, hogy hány kg most épp, hány hetes stb.
Ha gondolod, érdemes utánanézni, mert tényleg szuper táp, hátha jól járnátok :)
ilyen árban nem kapsz sokkal jobbat mindegyik nagyrészt hússzármazékból van ez lehet beteg elhullott állat teteme is, vágóhídi maradék, bőr+csont, esetleg egy-két menhelyes lealtatott kutyából nyert darálék:(
olyan tápot vegyél ami emberi fogyasztásra alkalmas húsokból van az 900 Ft./ kiló körül kezdődik
Szia!
Újra első vagyok..
Megnéztem neked azért a Happy Dog-ot, a 12,5 kg-os 10600Ft-ba kerül, de sehol se találok róla leírást az adagolásáról :S
Tényleg nagyon szuper táp és a többi kiegészítőt, amit adsz a kutyusoknak egy az egyben elhagyhatnátok.
Olvasgasd el miket tartalmaz (ez amúgy már prémiumtáp, de az sem kizárt, hogy szuperprémium, ezt nemtom pontosan)..
Ha jól néztem, ez való nektek:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!