Melyik fajta a jobb?
Figyelt kérdés
Szerintetek melyik fajta a jobb? A Westie vagy a Cocker spániel!2011. okt. 22. 19:04
1/14 anonim válasza:
A Cocker Spániel, ha választanom kellene. Az 'tán nem olyan kényes...
2/14 Nero162 válasza:
Szerintem egyik fajta se jobb a másiknál és neked kell tudnod, hogy a te életviteledhez és stílusod hoz melyik passzol. Ez egy újabb vitaindító kérdés...
3/14 A kérdező kommentje:
És a Cocker spánielt lehet kint tartani?
2011. okt. 22. 19:13
4/14 Nero162 válasza:
Lehet. Nekem is ott van. Csak télen ráragad a hó a bundájára
5/14 A kérdező kommentje:
De azt ki lehet fésülni,nem?
ÉS szigetelt háza van?Nem fázik?
2011. okt. 22. 19:16
6/14 A kérdező kommentje:
És van olyan akinek télen is kint van a Westie?
2011. okt. 22. 19:17
7/14 anonim válasza:
A spánielt nyugodtan lehet kint tartani, főleg ha a háza is szigetelt. Westie-t még nem hallottam, hogy v.ki kint tartaná, az inkább szoba-kutya, mint a spániel. Én spániel párti vagyok!!!
8/14 Nero162 válasza:
Szigetelt háza van kis bejárattal és pont akkora, amekkorát fel tud melegíteni. Westit szerintem nem szoktak kinnt tartani. Cockert sokat tudok ami kinnt van. Mondjuk a cockert nem is kell havonta kozmetikázni :))
9/14 A kérdező kommentje:
ÉS milyen természetűek?
Általában mennyibe kerülnek ha tenyésztőtől vesszük??
2011. okt. 22. 19:24
10/14 Nero162 válasza:
Nekem eléggé aktív,imád apportozni,könnyen tanul, gyerekbarát és jó házörző. Imádja a vizet. Mondjuk nekünk nem tenyészetből van, úgyhogy nem tudom. Törzskönyvel láttam már 40ért, de hogy ez valós tenyésztői ár-e azt nem tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!