Nyugodt, kedves de játékos kutyust szeretnék. Társasági kutyára gondoltam. Melyik fajta lenne a jobb választás: Cavalier King Charles Spániel vagy Bichon havanese?
nekem havanese-bolognese keverék kutyusom van, és nagyon tudom ajánlani! :))
hihetetlenül társasági kutyus, állandóan a nyomomban van és ÓRIÁSI szeretet lakozik benne.
a spánieleket unalmasabb kutyának tartom, és nem is annyira játékosak.
a havanese egy nagyon kedves, jó fajta szerintem, (pedig régen nem tetszettek), de életem egyik legjobb döntése volt :))
A Bichon elég jó választás.
Ez a fajta minden embert szeret, keveset ugat, jól elvan a többi háziállattal is.Kedves, de nehezebben tanítható, mivel elég butuska. (A többi kutyához képest)
A spánielek minden fajtája hiperaktív... Makacs, önfejű fajta, ellenben hihetetlenül szeretnivalóak. Neked inkább a Havanese-t ajánlanám. Ők kedvesebbek, játékos, szeretgethetős. A spanik is társaságiak, de folyamatosan produkálják magukat, a játékból 9 km (!) rohangászás, séta után sem elég. Még utána is jön a labda..
A Havanese nyugodtabb valamennyivel.
csivava:) a legédesebbek, és elég szemtelenek:D
de az enyém nyugodt, csak este jön rá a rohangálás
cáfolnám azt a kijelentést, hogy butuskák.
az én kutyusom nagyon könnyen tanítható, és elég sok mindent tud is. sokszor azon csodálkozunk, hogy egy ekkora kutyába hogy fér ennyi ész és fegyelmezettség.
Te döntésed, én csak leírtam a "tanácsomat". Bár spánielem nem volt még, csak az utcai tapasztalatok alapján alkottam róla véleményt. Elnézést kérek attól, akinek spanija van és esetleg megbántottam..
(havanese-bolognese gazdi)
mutatok róla képet is esetleg, ha érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!