Mennyi ido utan jott helyre es lett jatekos ivartalanitas utan a kutyusotok?
Az enyém 2 órával a műtét után már hozta a kis plüssét, hogy játszunk. Szegényem még teljesen kómás volt, de alig akart megmaradni a fenekén:)
Bár nála nem ment minden simán, napokig kanül volt a lábában, 3 nap múlva már nagyot sétáltam vele. Arra figyeltem, hogy ne ugráljon, nehogy felszakadjon a seb, de gallér mondjuk nem kellett rá, mert nem bántotta a sebet.
Szerintem a varratszedésig kíméljétek, ne engedd túl aktívan játszani. De hidd el, ez nem fog nyomot hagyni a 2 kutya kapcsolatán:)
Csütörtök este 18h-kor mütöttek a szukamat. 19:30-ra otthon voltunk, tiszta kotyagos volt. 22h-kor hanyt, kapott egy kis vizet, mert kovalygott ki vizert. Ejfelkor ujra hanyt.
Hajnal 3kor kiment pisilni. A penteket ataludta, a kanom bekenhagyta addig.
Szombaton mar rendesen evett-ivott, de latszott, hogy faj neki. Lassu setak, rövid jatekok. Hetfön mar megint ugralt (helyböl 1,60 m), fel is szakadt 2 varrat.
A kutyak kapcsolatan semmi nem valtozott, a kan teljesen tiszteletben tartotta a szukat.
Lenyeg, hogy ne tutujgasd es sajnald a kutyad, mert akkor fog negativ iranyba eltolodni a viselkedese.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!