Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A póráz két végén, vagy A...

A póráz két végén, vagy A csodálatos kutyadoki a jobb?

Figyelt kérdés
Egyik a Spektrumon megy, a másik egy kicsit újjabb a Nat geon. Én eddig A póráz két végént néztem végig, de most néha belenézek a csodálatos kutyadokiba is. Máshogy viselkedik a kutyákkal Cesar, mint Victoria. Más technikákat mutat be, meg máshogy beszél a kutyákhoz. Szerintetek melyik a jobb sorozat?
2010. máj. 17. 14:31
1 2 3 4
 1/33 BeerHunter ***** válasza:
83%
Szerintem a Cesar Millan, mert a South Parkban is csináltak róla egy részt. Victoriáról nem:)
2010. máj. 17. 14:39
 2/33 anonim ***** válasza:
0%

nekem Victoria módszerei ezerszer jobban tetszettek!

Ez a pasi ilyen hülye spirituális dolgokat is belevisz a dologba, lassabban halad a kutyákkal mint Victoria és bár sok kutyánál sikeresek a módszerei a nevelési folyamat közben sokszor látom, hogy az állatok határozottan kellemetlenül érzik magukat.

2010. máj. 17. 14:58
 3/33 anonim ***** válasza:
24%
Én csak a Victoria sorozatát láttam idáig de nekem nagyon tetszett. Volt 1-2 amit az én kutyámnál is bevetettem és bevált. Viszont kíváncsi vagyok a másik dokira is, hogy milyen módszerei vannak.
2010. máj. 17. 15:26
 4/33 anonim ***** válasza:
56%
Nekem elég vegyes érzelmeim vannak Cesar Milannal kapcsolatban. Néha egész jó dolgokat mond és tetszik amit csinál, máskor meg nem látom, hogy miként jutott el A-ból B-be, mintha hiányozna valami infó, amitől kerek lesz a történet. Sok olyan módszert is alkalmaz, amit egy átlagember nem tudna megtenni. Pl, nem sokra megyek azzal, hogy az ő kutyái "jó energiát sugároznak" és megjavítják az enyémet, mert nem tudom elvinni hozzá a kutyámat. Ettől függetlenül úgy gondolom, hogy érdemes nézni, mert tőle is lehet tanulni!
2010. máj. 17. 15:28
 5/33 anonim ***** válasza:
Nekem Cesar Milan "módszerei" jobban bejönnek és a kutyámon is. Én Victoriánál érzem azt, hogy túl khm.. "darabos" a történet. Bár őt is tisztelem azért amit csinál.
2010. máj. 17. 15:56
 6/33 anonim ***** válasza:
*kutyámon is alkalmazom
2010. máj. 17. 15:57
 7/33 Akiteki ***** válasza:
24%
Pont olyan, mint a többi amerikai sorozat: lehet rajta szórakozni, de nem kell komolyan venni.
2010. máj. 17. 16:05
 8/33 anonim ***** válasza:
36%

En mindkettot neztem, Victoriat is es a Dog Whisperert is, de Victoria jobban tetszett, mert minden, amit ott latok, teljesen vilagos es kesob a kutyamon is ki tudom probalni.

Caesar sorozataban viszont olyan, mintha valami info kimaradna. Valaki jol fogalmazta meg, hogy nem ertheto, hogyan jutott el A-bol B-be.

A masik, ami nem tetszik, hogy a Victoriaval ellentetben eroszakos a kutyakkal.

Viszont lattam mar tobb musorat is, amit eloben tartott, kutya nelkul, csak szoban es nagyon sokat tanultam tole a kutyak gondolkodasarol valamint viselkedeserol. Szerintem mindketto egy langesz, a kettot otvozni kene.

2010. máj. 17. 17:17
 9/33 anonim ***** válasza:
29%
szerintem Vicktória értelmesebb
2010. máj. 17. 18:03
 10/33 anonim ***** válasza:
23%
Egyértelműen Victoria.
2010. máj. 17. 20:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!