A póráz két végén, vagy A csodálatos kutyadoki a jobb?

nekem Victoria módszerei ezerszer jobban tetszettek!
Ez a pasi ilyen hülye spirituális dolgokat is belevisz a dologba, lassabban halad a kutyákkal mint Victoria és bár sok kutyánál sikeresek a módszerei a nevelési folyamat közben sokszor látom, hogy az állatok határozottan kellemetlenül érzik magukat.

En mindkettot neztem, Victoriat is es a Dog Whisperert is, de Victoria jobban tetszett, mert minden, amit ott latok, teljesen vilagos es kesob a kutyamon is ki tudom probalni.
Caesar sorozataban viszont olyan, mintha valami info kimaradna. Valaki jol fogalmazta meg, hogy nem ertheto, hogyan jutott el A-bol B-be.
A masik, ami nem tetszik, hogy a Victoriaval ellentetben eroszakos a kutyakkal.
Viszont lattam mar tobb musorat is, amit eloben tartott, kutya nelkul, csak szoban es nagyon sokat tanultam tole a kutyak gondolkodasarol valamint viselkedeserol. Szerintem mindketto egy langesz, a kettot otvozni kene.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!