A póráz két végén, vagy A csodálatos kutyadoki a jobb?

Én is jobban szerettem a póráz két végént, de mostanában vagy nincsen, vagy ismétlést adnak:S Egyébként szerintem a pasi inkább a falkavezérséget helyezi előtérbe. Ő nem oktatja, hanem inkább megtöri a kutyát, míg Victoria pozitív megerősítéssel ráveszi az együttműködésre az ebeket.
De ez csak az én véleményem.

Hát nem én nem udom , csak nekem nem jön be ez a póráz két végén c. műsor ? :P
Eddig 6 részt néztem és azt figyeltem meg hogy egy 25 perces műsorból 10-15 percig csak azt mutatják be , hogy milyen rossz a kutya , 10 percig győzködi a kazdit h min változtasson , és kb 5 perc az ami a tanításról szól...
Nekem egyáltalán nem jön be ez a műsor :/

"a kézjeleket minden kutya megérti"
Hogyne, úgy születnek, még tanítani sem kell nekik! :)))

egy nagy különbség van szerintem: Viktoria egy szinésznő aki jól játszik (olvasta a suttogó Cesar Millan könyveit), bár nem ő dolgozik a kutyákkal és soha nem is volt neki egy ebe sem. Cesar Millan egy valódi szakember akinek a valódi munkáját követhetjük nyomon.
(a 2005-ben indított, és az USA-ban meg is bukott póráz két végén ami egy olcsó kópiája az Államokban 2004-től nagy sikerrel futó dog whisperer shownak)
Cesar Millan egyszerűen hitelesebb számomra, szakmailag tökéletes, ő valóban "kutyául beszél", nem büntet, nem megfélemlít de nem is megvesztegeti, lekenyerezi az állatot, irányít mint egy kiegyensúlyozott vezető.
....kinek a pap és kinek a papné....
A közös, hogy nézzük kicsit kutyaszemmel a világot...!
...innen is, onnan is lehet hasznos infóhoz jutni...

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!