Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Normális ez a tenyésztő?...

Normális ez a tenyésztő? Valaki mondana másikat?

Figyelt kérdés

Írtam egy tenyesztonek kis kutya miatt. Beszélgettünk erre álküldött nekem egy KÉRDŐÍVET, hogy töltsem ki, olvassam el és utána beszélgessünk tovább. Ráadásul kezdő kennel szóval nem tudom mire van úgy oda...

Ajánlana valaki Border Collie kennelt, ahol merle kiskutyák vannak?

2017. márc. 14. 20:27
1 2 3 4 5
 21/49 anonim ***** válasza:
27%
Ez ilyen "ki tud a vevőjelöltek közül okosabban hazudni?" dolog? Bár végülis ez legalább egy intelligencia-szűrés, ha annak nem is túl erős, gondolom azért olyan 120-as IQ felett egyértelmű, hogy mit kell válaszolni.
2017. márc. 15. 00:17
 22/49 anonim ***** válasza:
96%

"MI KÖZE HOZZÁ?!!"

Csak annyi, hogy olyan helyre adja a kutyust, ahol megfelelő körülmények vannak.

Ezzel a pökhendi hozzáállással nálam már ki is estél volna.

2017. márc. 15. 00:24
 23/49 anonim ***** válasza:
95%

Az nem semmi. Látszik sose volt dolgod tenyésztővel... és látszik mennyire becsülnéd a kutyádat... semennyire. Ez csak egy kutya, igaz-e? Divatos fajta mi? Főleg a merle, neked is ilyen kell, mi? Aztán megrágja a sminkkészleted és mehet az utcára.

Hát képzeld el, ugyanezeket a kérdéseket kaptam meg, és zokszó nélkül fél órán belül visszaküldtem a válaszokkal. EZ ALAP, te kislány. Én sem csinálnám másképp, mert érdekelne hova, milyen sorsra adom el őket!

De a szűrő működik is.

Neked a jófogás való, és az ottani szerencsétlen kis életek, akiknek létrehozója még a nevedet se fogja megkérdezni, csak a pénztárcád fogja lesni. [link]

2017. márc. 15. 01:54
 24/49 anonim ***** válasza:
100%
Én a bemutatkozó levélben magamtól, kérdés nélkül leírtam ezeket, na jó nem mindegyiket, de azt, hogy hol tartanám, mennyit sétálna, mennyit lenne egyeül, igen. És fényképet is küldtem magunkról az előző kutyánkkal, hogy lássa, jó helyre kerül a kutyusa. Nem sértődtem meg, ha még kérdezett. Persze lehet olyat kérdőív is, amin felhúzom a szemöldökömet, de ezek a kérdések nem olyanok.
2017. márc. 15. 05:30
 25/49 anonim ***** válasza:
100%

Ha olyanokat kérdezne hogy mennyi a fizetésed én is elküldeném az anyapiájába...

Na de ezeket az ALAP dolgokat én már a második emailembe beleírtam. Sőt,a tenyésztő 2 évenként jön.

Kedves,aranyos,rokonszenves. Ez sosem egy ellenőrzés (vagyis kis részben az) ez egy baráti összejövetel

2017. márc. 15. 07:04
 26/49 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem normális. Én tavaly vettem németjuhászt és amikor mentem megnézni a kicsiket kb ezekről beszélgettünk szóban. Így vagy úgy hidd el ezek a kérdések fel fognak jönni minden tenyésztőnél.
2017. márc. 15. 09:16
 27/49 anonim ***** válasza:
87%

#19 fú akkor én is el lennék hajtva :D

Tudom hogy szukának hívják a lány kutyát de nekem olyan... pejoratívan hangzik hogy szuka, általában kétes hírnevű hölgyekre mondják a leendő kutyámat meg nem tudnám így nevezni, inkább mondom hogy nőstény :D

2017. márc. 15. 10:44
 28/49 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy hogy mondjunk másikat? Nem írtad melyikről beszélsz.

Melyik kennel ez?

2017. márc. 15. 10:46
 29/49 anonim ***** válasza:
62%

19 azért akkora hülye vagy hogy tőled nem is vennék kutyát 😀

FIÚ kutyáim vannak. Durva mi?

És mi van ha valaki nőstényt és himet mond? Lelovod mert olyan csak az oroszlanoknal van? Tudod neked azért van bajod. De akkor maradjunk a male és female megnevezesnel és akkor abba bajosan tudsz belekötni.. .

2017. márc. 15. 10:50
 30/49 A kérdező kommentje:
Valami olyan kennelt tud valaki, ahol nincsenek ilyen dolgok?
2017. márc. 15. 11:47
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!