A tenyésztők csak gazdagoknak adnak kutyát?
Nem azt nézik hogy kinek dagad és kinek nem. Jó most nem azt mondomGondolj bele ő úgy is kap pénzt a kölyökért ha egy gazdag fizeti vagy ha egy szegényebb. De ugye a jó tenyésztő nem pénzért csinálja meg ugye nem is éri meg nekik csak hát van egy szenvedélyük.
Érdekes a te eseted de kalkuláld bele a költségvetésbe hogy ovi&suli is van ami szintén nagyon fontos dolog.
Bátor vállalkozás amit csinálni fogsz te a te dolgod és a kutya nem az anyagi helyzetedet alapján fog szeretni.
És akkor pontosan mire is nem lenne pénzed? :D
Csak úgy mondom, hogy a Josera nem sokkal rosszabb mint pl. a Royal Canin, pedig a legtöbb tenyésztő azzal etet.
A kutya fajtájára gondoltam xD
De én pl. kifejezetten szegény vagyok, mégis eladtak nekem kutyát. Jó Ő "csak" egy labi.
Igazából szerintem ez tenyésztőtől függ, de ha pl. Ausztrál Juhászról, vagy Borderről van szó, akk sokkal inkább fogja érdekelni a természeted, élerviteled és hogy mennyire vagy elhivatott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!