Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A tenyésztők csak gazdagoknak...

A tenyésztők csak gazdagoknak adnak kutyát?

Figyelt kérdés
Én csakis tenyésztőtől vennék kutyàt, mert van egy àlom fajtàm. De nem tudnàm megvenni neki a legdrágàbb tàpokat, csak pl joseràból a szuperprémium tàpokat, vagy Brit, ilyesmikre gondolok. Persze àllatorvosra tennék félre, élősködők ellen is védekeznénk. A kutyàval napi szinten tudnék 3-4 óràt foglalkozni aktívan. Az alap felszereléseket is persze megvenném.

2017. márc. 8. 07:10
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
58%
Amíg írtam meg is válaszolzad :D Szerintem ezzel nem lesz gond.
2017. márc. 8. 07:41
 12/23 A kérdező kommentje:
És nem tudtok egy jó Vizsla kennelt?:)
2017. márc. 8. 07:43
 13/23 anonim ***** válasza:
71%
NYugodtan vedd meg, mi se vagyunk szegények, de 30-40 ezer forintunk nincs 1 hónapban a kutya kajájára. Ezért a beagle Britet a némeetjuhász Happy Dogot eszik (nála több mindent próbáltunk kb az összes táptól ment a hasa, a Happy Dogtól nem). Ezek a tápok 10000ezer környékén vannak (15 kilós). 2 kutyasuliba járunk, lassan kezdjük a harmadikat. Ha jó a tenyésztő, akkor a későbbiekben ha más nem facebookon tartani fogja veled a kapcsolatot. Nekem is ismerősöm a tenyésztő, akitől a émetjuhászt vettem.
2017. márc. 8. 08:45
 14/23 anonim ***** válasza:
21%
Egy darab vizsla nem zabál annyit, hogy egy középosztálybeli ember ne tudná normális táppal etetni.
2017. márc. 8. 09:09
 15/23 anonim ***** válasza:
88%

És a Josera az pont egy normális táp.

Havi 20 000 Fz-ot, amennyibe pl. Acana kerül nembiztos, hogy egyedüli keresetéből kitudja egy középosztálybeli ember fizetni, csak a kutyájára...

2017. márc. 8. 10:07
 16/23 anonim ***** válasza:
23%
Milyen havi húszezer? Egy vizsla egy ezer forintos tápból kb tízezret eszik havonta. (Ez a lepontozgatás meg kizárólag tízéves hülyegyerekek szokása.)
2017. márc. 8. 10:41
 17/23 anonim ***** válasza:
90%

A leírás alapján felelősségteljesen vennéd magadhoz az állatot és nem rajta spórolnál,ha kell elvinnéd dokihoz stb.

Szerintem nem lesz baj.

2017. márc. 8. 14:21
 18/23 A kérdező kommentje:
Szerintem ez a normális :) Ha állatot veszünk magunkhoz, felelősek vagyunk érte, nem pár hónapra hozzuk el hanem 10-15 évre :)
2017. márc. 8. 14:36
 19/23 anonim ***** válasza:
74%
Váczi vitéz kennel- és a csővárberkit bátran merem ajánlani.
2017. márc. 8. 15:28
 20/23 anonim ***** válasza:
37%
13-as voltam, valaki megmagyarázza, hogy mi az oka annak, hogy le lettem pontozva?:(
2017. márc. 12. 12:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!