Milyen kutya való lakásba?
Már átrágtam magam sok kuryafajtán -pro , kontra- és nem igazán tudom eldönteni mi a jó választás nekem is és a kis jövevénynek, akire a választás esik. Nos ebben kérek segítséget.
Úgy gondolom hogy a napi 3 séta kisebbb nagyobb mindenképp megoldható nekünk. Munkán kívül mindenhova tudnám magammal vinni.Párom munkába is.
Törpe pincser vagy tacskó?
Előre is köszi!
Általános iskolában már tanítják a kisgyerekeknek, hogy az állat nem azért párzik, mert húú de jó neki, kell a szexuális élmény és a családalapítás az életcélja. Neki ez egy ösztön, és szenved miatta mert ez kb olyan mintha iszonyat ki lennél éhezve és nem szexelhetnél... De neked lehet magyarázni, mert az hogy faluhelyen egymás között szaporodnak az állatok, a kölykök meg élve el lesznek ásva vagy a falhoz verve, mert drága őket etetni és nem kell senkinek, na az milyen jó, ugye? Akkor inkább ivartalanítom a kutyám, így nem szenved és nem kell évente 2x kiskutyákat ölnöm vagy más nyakába varrni őket... Mert az ilyen seggek miatt mint te vannak tele a menhelyek.
Bárcsak apádat is kasztrálták volna, akkor nem lenne ennyi idióta, begyomosodott agyú ember a világos... Nem veszed észre, hogy mindenki ellened beszél, de te még fújod a saját hülyeséged.
Húzzál már innen és az olyanoknak okoskodjál már akik így tartják a kutyát, mert biztos van pár ilyen a környezetedben, nekik magyarázzál már: [link]
# 30/31
Persze, mert te felülmúltad magad a témában azt hiszed, csak nehogy felébredjél egyszer e sötétségből és letépje egy igazi kutya "eszes" fejedet:))))
Miattam tele a menhelyek??? Te termelteted a tenyésztőkkel a dögöket, hogy cibáld-mutogassad a degenerált cimboráidnak, terheled a lelki nyomoroddal, aztán megunva kibatod az utcára s jut a menhelyre;)
Ne vagy több egy sértegető, szadista, divatmajomnál utóbbi soraiddal és remélem hatalmas adók jönnek a "kedvteléseitekre"...gratulálok :)
A menhelyen a ti dögeitek mentik, amit kihajítotok vidéken...na, nyaljátok egymás izéjét...ahogy a dögök...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!