Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen kutya való lakásba?

Milyen kutya való lakásba?

Figyelt kérdés

Már átrágtam magam sok kuryafajtán -pro , kontra- és nem igazán tudom eldönteni mi a jó választás nekem is és a kis jövevénynek, akire a választás esik. Nos ebben kérek segítséget.

Úgy gondolom hogy a napi 3 séta kisebbb nagyobb mindenképp megoldható nekünk. Munkán kívül mindenhova tudnám magammal vinni.Párom munkába is.

Törpe pincser vagy tacskó?

Előre is köszi!

2017. febr. 24. 00:09
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
94%

Általános iskolában már tanítják a kisgyerekeknek, hogy az állat nem azért párzik, mert húú de jó neki, kell a szexuális élmény és a családalapítás az életcélja. Neki ez egy ösztön, és szenved miatta mert ez kb olyan mintha iszonyat ki lennél éhezve és nem szexelhetnél... De neked lehet magyarázni, mert az hogy faluhelyen egymás között szaporodnak az állatok, a kölykök meg élve el lesznek ásva vagy a falhoz verve, mert drága őket etetni és nem kell senkinek, na az milyen jó, ugye? Akkor inkább ivartalanítom a kutyám, így nem szenved és nem kell évente 2x kiskutyákat ölnöm vagy más nyakába varrni őket... Mert az ilyen seggek miatt mint te vannak tele a menhelyek.

Bárcsak apádat is kasztrálták volna, akkor nem lenne ennyi idióta, begyomosodott agyú ember a világos... Nem veszed észre, hogy mindenki ellened beszél, de te még fújod a saját hülyeséged.

Húzzál már innen és az olyanoknak okoskodjál már akik így tartják a kutyát, mert biztos van pár ilyen a környezetedben, nekik magyarázzál már: [link]

2017. febr. 26. 15:13
 32/37 anonim ***** válasza:
0%

# 30/31

Persze, mert te felülmúltad magad a témában azt hiszed, csak nehogy felébredjél egyszer e sötétségből és letépje egy igazi kutya "eszes" fejedet:))))

Miattam tele a menhelyek??? Te termelteted a tenyésztőkkel a dögöket, hogy cibáld-mutogassad a degenerált cimboráidnak, terheled a lelki nyomoroddal, aztán megunva kibatod az utcára s jut a menhelyre;)

Ne vagy több egy sértegető, szadista, divatmajomnál utóbbi soraiddal és remélem hatalmas adók jönnek a "kedvteléseitekre"...gratulálok :)

A menhelyen a ti dögeitek mentik, amit kihajítotok vidéken...na, nyaljátok egymás izéjét...ahogy a dögök...

2017. febr. 26. 16:24
 33/37 anonim ***** válasza:
89%
Mindkét kutyám mentett, de ok. :'DDDDDDD Mindenki hülye csak te vagy helikopter.
2017. febr. 26. 17:15
 34/37 anonim ***** válasza:
96%
csicskalángos pofika, még mindig el vagy tévedve, ne magadból indulj már ki, hogy te mit művelsz a "dögeiddel". Ha meg bajod van a "degenerált cimborámmal", akkor add meg a címed és találkozzunk valahol, szívesen bemutatlak a 35 kilós dobimnak, aki úgy "szenved" hogy itt heverészik a lábamnál ;)
2017. febr. 26. 18:29
 35/37 anonim ***** válasza:
0%
Nagy névtelen hős vagy a zabáló lábtörlőddel együtt...önvédelemből sajnos a hullaházban kötnétek ki, te szerencsétlen szobabunkó...egy kutyatartási eszmecseréből ide vagy képes eljutni, azért ez kemény önégetés :D :D :D
2017. febr. 28. 19:55
 36/37 anonim ***** válasza:
100%
Az a baj veled pofika, hogy olyan vagy mint a hulla. Te nem veszed észre, hogy hülye vagy, csak a körülötted lévőknek rossz :D Várom továbbra is a címet, de gondolom úgyse fogod megírni ;) Semmi baj, fogyatékosokat amúgy sem bántanék. Nem hiszem, hogy én égetném magam, neked akkora a %-od mint az IQ szinted.
2017. febr. 28. 21:11
 37/37 pppn ***** válasza:
100%
Én lakásba a tacsit választanám. nekem van mind a kettő fajta és a pincsernek óriási a mozgásigénye, kertesházban van de igy is tul sok az energiája, lakásban rosszalkodik. A tacsi nagyon könnyen tanul, lakásban jól viselkedik, nyugodt, játékos.
2017. ápr. 19. 12:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!