Milyen kutya való lakásba?
Már átrágtam magam sok kuryafajtán -pro , kontra- és nem igazán tudom eldönteni mi a jó választás nekem is és a kis jövevénynek, akire a választás esik. Nos ebben kérek segítséget.
Úgy gondolom hogy a napi 3 séta kisebbb nagyobb mindenképp megoldható nekünk. Munkán kívül mindenhova tudnám magammal vinni.Párom munkába is.
Törpe pincser vagy tacskó?
Előre is köszi!
Ezekszerint az #1 simán kirakná a kínai kopaszkutyát,a Yorkshire terriert,a csivavát,a dobermannt és ugyan úgy mint a dogot.
Te aztán nagyon felelősen gondolkotsz.
Kérdező:
Kb.20-30 fajta kivételével szerintem bármelyik bent tartható ha megfelelő mennyiségű időt töltesz vele (fárasztod,neveled,sétáltatod,játszol vele stb.)
Nekem amstaffom és egy mentett közép uszkárom van, bent.
A tacskó nem kezdőknek való,elég makacs és önfejű. De ettől Függetlenül tökéletes kutyád lehet. Inkább a törpepincsert ajánlanám
"mert itt mindenki elmondhatja a véleményét. az enyém ez. lakásba plüss való, a többi kintre."
Akkor én is elmondom a véleményem. Ritka ostoba ember vagy.
Kérdező nyugodtan lehet tacskód is. Szüleim első kutyája is az volt. Rajtuk kívül is voltak első kutyás tacskós rokonaim. Mindenki bírt vele. Nagyon imádnivaló fajta, egyéniség. Megbánod, ha nem ezt választod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!