Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen kutya való lakásba?

Milyen kutya való lakásba?

Figyelt kérdés

Már átrágtam magam sok kuryafajtán -pro , kontra- és nem igazán tudom eldönteni mi a jó választás nekem is és a kis jövevénynek, akire a választás esik. Nos ebben kérek segítséget.

Úgy gondolom hogy a napi 3 séta kisebbb nagyobb mindenképp megoldható nekünk. Munkán kívül mindenhova tudnám magammal vinni.Párom munkába is.

Törpe pincser vagy tacskó?

Előre is köszi!

2017. febr. 24. 00:09
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
5%
plüss
2017. febr. 24. 00:14
 2/37 A kérdező kommentje:
Most ez miért kell?
2017. febr. 24. 00:20
 3/37 anonim ***** válasza:
0%
mert itt mindenki elmondhatja a véleményét. az enyém ez. lakásba plüss való, a többi kintre.
2017. febr. 24. 00:48
 4/37 anonim ***** válasza:
91%

Ezekszerint az #1 simán kirakná a kínai kopaszkutyát,a Yorkshire terriert,a csivavát,a dobermannt és ugyan úgy mint a dogot.

Te aztán nagyon felelősen gondolkotsz.

Kérdező:

Kb.20-30 fajta kivételével szerintem bármelyik bent tartható ha megfelelő mennyiségű időt töltesz vele (fárasztod,neveled,sétáltatod,játszol vele stb.)

Nekem amstaffom és egy mentett közép uszkárom van, bent.

A tacskó nem kezdőknek való,elég makacs és önfejű. De ettől Függetlenül tökéletes kutyád lehet. Inkább a törpepincsert ajánlanám

2017. febr. 24. 06:58
 5/37 anonim ***** válasza:
96%
Szerintem tacskó. Igaz, hogy hajlamos makacskodni, de hihetetlen egyéniség mindegyik. Gyerekkoromban nekünk az volt.
2017. febr. 24. 07:39
 6/37 anonim ***** válasza:
85%
Tacskó semmiképp sem kezdőnek való, és a mozgásigényük is igen nagy. Inkább pincsert válassz szerintem, de minden kutya tartható lakásban ha van lift, a terület őrző kutyákon kívül.
2017. febr. 24. 07:56
 7/37 anonim ***** válasza:
86%
A két fajta közül én a törpe pincsert választanám. Egyébként a nagytestű pásztorkutyának és szánhúzókon kívül bármilyen kutya tartható lakásban.
2017. febr. 24. 08:01
 8/37 A kérdező kommentje:
Köszönöm a többi választ! :) Mindkét fajtáról olvastam hogy milyen a jellemük de a tacsiról nem tudtam hogy kezdőknek nem ajánlott. A pincsert pedig úgyszintén nehéz esetnek olvastam és ez okozza a zavart.
2017. febr. 24. 08:41
 9/37 anonim ***** válasza:
82%

"mert itt mindenki elmondhatja a véleményét. az enyém ez. lakásba plüss való, a többi kintre."

Akkor én is elmondom a véleményem. Ritka ostoba ember vagy.

Kérdező nyugodtan lehet tacskód is. Szüleim első kutyája is az volt. Rajtuk kívül is voltak első kutyás tacskós rokonaim. Mindenki bírt vele. Nagyon imádnivaló fajta, egyéniség. Megbánod, ha nem ezt választod.

2017. febr. 24. 08:47
 10/37 A kérdező kommentje:
Az első gondolatunk tacsi volt hisz ismerem a fajtát valamennyire és nagyon jól alkalmazkodó kis ebek. :) Amiért a pincser is eszünkbe jutott hogyha nagyobb túrákra indulnánk akkor vajon bírná e a pici lába a tacsinak? Na meg persze a gerinclroblémák. A pincsernek nem tudom milyen a szívóssága ugyan de megjelenésre olybá tűnt jobban bírja az ilyet. Főleg hogy mozgásban lesz napközben. Egyedül nem szeretnénk hagyni sokat.
2017. febr. 24. 09:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!