Kutyát szeretnék lakásba. Belevágjak így is?
Ha egészséges idegrendszerű kutyát veszel. Ha megadod neki a napi mozgásigényét kielégítő lehetőséget, nem várható, hogy tombolni fog a leendő kutyád. Általában neten sokkal többet olvashatsz gondokat a kutyákról, mint pozitívumot. Hiszen, akinek gond nélkül megy az élete a kutyájával, az nem fog írogatni naponta, hogy ma is elment egy nap együtt és milyen remek dolgokat csináltunk.
A kilépek előre az ajtón,meg a többi csak egy momentum a kutya nevelésében. Sokan nem is használják, még sincs semmi gondjuk.
Előző kommentelő! Nekem is Berni Pásztorom van. De az egyértelműen kinti kutya. Bent csak szenvedni fog. Nagy a mozgás igénye. Mi csak akkor tartjuk bent, ha van kedve bejönni.
Kérdező!
Nagyon gondold át a kutya tartást lakásban. Nagyon nagy felelősség. Szét fog rágni mindent főleg 1 éves koráig. Bútort, szobanövényeket mindent!
Időpont ma 14:01
Nekem pedig nem az első német juhászom van lakásban.Gondolom, elismered, hogy a fajtának talán még nagyobb a mozgásigénye még a tiédnél is. Megtehetem, hogy naponta 4x megyünk valahova.Vagy fél napos program pl. Viszont a kölykök nem csináltak kárt a lakásomban. Mégpedig azért, mert amíg nem tudták mit lehet, mit nem, nem adtam lehetőséget egyiknek sem, hogy kárt okozzon felügyelet nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!