Menhelyen kiadnanak nekem bernathegyi kutyust lakásba?
Ez még évek kérdése, de három dolgot tudok:
*Lakásban szeretnék élni a továbbiakban is
*Szeretnék egy nagy kutyát
*Mindenképpen menhelyi kutya kell
Úgy tűnik ithon fogok dolgozni, ezért bőven lenne rá időm. Egyik menhely honlapján azt írták, hogy csak kertes házba adják de
1, most rácsok mögött van. Nagy kutya, valószínűleg nem lesz gazdája. Nem lenne jobb neki a lakásban? Nagyobb a hely és sok szeretetet kapna
2, értem hogy nagy kutya, de már láttam nagyobbat is lakásban tartani, mivel a kutyák sokat alszanak.
Nem szeretnék olyan választ, hogy állat nem való lakásban, koszonjuk, remekül megvagyunk.
És bocsánat a gyermeteg fogalmazasert, kissé szétszórt vagyok ><
19/l
Magyarországon már sajnos nem igazán tudnal olyan helyet mutatni , ahol még fehér karácsony van. :( De tudom mire gondolsz. Légkondi esetleg?
Egyébként ha kertes házba költöznek, biztos nem engednem ki a kutyákat felügyelet nélkül. Ismerősöm kutyáját is nem rég mergeztek meg.
Ha hó nincs is most (sem) Magyarországon, de azért elég hideg van. Hidd el, a bernáthegyik nem fáznak kint éjszakánként sem.
A légkondi nyáron jó, elhűsöl alatta, de télen muszáj fűtened. Szenvedne szegény. Bizonyos fajtákat nem lehet kint tartani télen (pl. vizsla) más fajtákat meg bent. Ha bejárhat a lakásba, az jó neki, de bent lakni, az nem. Nézz körül, hátha megtetszik egy rövid szörű, nagytestű fajta. Elég sok van.
Egyébként megértelek, nekem is álmom egy nagy maci (leonbergi, berni pásztor) de nem olyanok a körülményeim. Majd talán egyszer...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!