Bernáthegyi kiskutya etetése? /adag, fehérje. Stb. /
Huhh hát nagyon rosszul etetiket...
Először is a konzerv egy hulladék. Másodszor a happy dog táp gatyi. Harmadszor: felnőtt kutyáknak való tápot eszik??
Köszönöm a gyors válaszokat!A konzervet amúgy is el akartam hagyni -ne nevessetek ki- de úgy gondoltam, amíg ilyen kicsi,kapjon egy kis pépeset is. :D A Happy dog 1.fázis 1-5 hónapos kutyusoknak van,ezen belül van kis-közepes-nagytestű kutyáknak való táp.
Sajnos ritkán jutok el a Fressnapfba,mert nincs a közelben,Ezért kerestem olyan tápot,amit webáruházakban is lehet kapni és jó értékelést kapott.
Az alábbi lista szerint:
Mindenképp kipróbáljuk a Real Nature-t. Select Goldon még gondolkozom,mert nem sok jót olvastam róla,Royal Canin gyártja,arról meg főleg.
Köszönöm Mindenkinek!
A Happy Dog egy jó fajta táp, van benne ízületvédő is, ha jól hasznosítja és szép tőle a bundája, akkor nem kell váltani.
Amíg kicsi adhattok neki többször is enni, 3x. Aztán fél éves kortól majd mehet a napi 2.
Konzerv etetésre nem túl jó, viszont feldobni vele a kutya tápját egy kiskanálnyival beválhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!