Milyen kutya való lakásba?
Már átrágtam magam sok kuryafajtán -pro , kontra- és nem igazán tudom eldönteni mi a jó választás nekem is és a kis jövevénynek, akire a választás esik. Nos ebben kérek segítséget.
Úgy gondolom hogy a napi 3 séta kisebbb nagyobb mindenképp megoldható nekünk. Munkán kívül mindenhova tudnám magammal vinni.Párom munkába is.
Törpe pincser vagy tacskó?
Előre is köszi!
Jó nagy barmok vagyunk mi emberek. Mi mit csinalunk? Pár négyzetméterre zsúfolódunk otthon is munkába is pedig ott a puszta. Korlátok nélkül.
Különben meg azt gondolom hogy szocializálástól függ. Ha te bizonyos környezetet szoktál meg az kell. Általában. Nade előttem szólóval értek egyet hogy hiába nagy tér ha egyszer komozogta magat nem fog ha kell hanem kint rohanni. És nem hiszem hogy 24órán keresztül mozogni akar. Annyit minimum alszik mint mi. És ki mondta hogy egész nap a lakásba lesz?
Tessék, meg lehet nézni milyen jó a kertben a kutyának: [link]
De érdekes, hogy ez az állapot 99%-ban csak a kertben tartott kutyáknál van, de biztos az az állatkínzó, akinek lakásban van a kutya...
# 23/23
Nem lenne baj, ha kibigyesztenél egy nevet és kinek válaszolsz...legalább.
A 10m2 szobát jelent-nem lakást, mert gondolom a kutyát nem szeméttárolóban tartod bár nem tudni paneleseknél ma már és láttam ekkora lakást is igaz.
A kínzás már ott kezdődik, hogy egészséges állapotából megműttetik, hogy nyugton legyen a kedvtelési cikk a kalitkában.Beosszátok, hogy mikor és mennyit mozoghat, mikor mehet pössenteni, mikor ehet és ha nincs kedvetek-időtök rá hidegben-melegben, akkor később-másnap...
Mindenki megválaszthatja lakhelyét, ha akarja.Kertes és paneles tapasztalatom van, nem kitalálom a tényeket.A kényelmesek-lusták panelbe mennek és tartsanak aranyhalat inkább...
Mélyen nevetséges a kertesre a példád, ugye tudod...állatszeretőkről regéltem...
# 25/27
Remélem téged is kasztrálnak állataidhoz hasonlóan "szeretetből", így röviden ennyit rólad és kötözködésedről :D
Fogadd el, hogy más tiszteli az állatokat, ahogyan megteremtődtek ;)
A tacsikról itt regélnek, lesd meg, ha gondolod:
Míg más meg azért kűzd hogy több kutya felelőtlenségből ne kerüljön utcára és menhelyre. Mert az az általános gondolat hogy előbb kasztráljanak téged aztán lásd hogy milyen ez a kutyának.
De ez a látatlanba vagdalózás nem érdekel. Mindenkinek megvannak az ismerősei akikkel ezt le lehet bunyózni.
Várom továbbra is a lényegre törő kommenteket.
Annyi azért megnyugtató, hogy:
1. Vitatkozni nem tudsz
2. Semmilyen érved nincs
3. Megcáfolni nem tudsz
4. Annyi maradt hogy nem akarom hererákban elveszteni az állatom, és abszolút vele is jót teszek nem szökik nem szenved a szukák miatt rohadjak meg
Magas vitakultúra. 😚
Kérdező, nekem tacsim és sharpeiem van, holnap írok hosszabban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!