Már régebben is kérdeztem és mindenki azt mondta hogy havanese keverék. Az állatorvos azt mondta yorki havanese. De most hogy kicsit megnőtt elpártolt ettől a véleményétől. Többen mondták azt is hogy gyönyörű fajta tiszta havanese. (egy tenyésztő is ezt mondta). De azért én még egyszer felvetném a kérdést.
Sztem fajtiszta havanese. Nem vagyok benne biztos, de nagyon-nagyon aranyos. Gatulálok hozzá! :)
2010. máj. 5. 18:37
2/16 anonim válasza:
szerintem keverék
2010. máj. 5. 18:38
3/16 anonim válasza:
szerintem ő tuti nem fajtiszta havanese, igen kicsit olyan mintha lenne benne yorki is. főleg az utolsó képen
2010. máj. 5. 18:40
4/16 anonim válasza:
Itt is mást fognak mondani. :DD
Egyébként szerintem fajtatiszta és nagyon aranyos. :)
2010. máj. 5. 18:42
5/16 Akiteki válasza:
Nem mindegy? Tündéri is szereted. Mondd azt, hogy különleges yornese, akkor majd mindenki elájul, micsoda extra kutyád van. :))
2010. máj. 5. 18:48
6/16 anonim válasza:
vagy azt is mondhatod, hogy havayork :)
2010. máj. 5. 18:49
7/16 anonim válasza:
100% senki se mondja,hogy fajtatiszta ezt még egy tenyésztő sem tudja ránézésre megmondani!
Én úgy látom (főleg az utolsó képen),hogy kicsit nagyobb,mint a havanesse és a yorkinál is nagyobb.
Havanese,biztos van bene,de valami nagyobb fajta kutyus is lehet benne.Bár lehet,hogy csak a kép csal,de azon a képen hosszabbak a lábai a kutyusnak.
És tényleg gyönyürű kiskutyus és csak gratulálni tudok hozzá. :)
2010. máj. 5. 18:54
8/16 anonim válasza:
elég hosszúak a lábai, úgyhogy van benne valami hosszabb lábú fajta is...kissé shi-zu-s a pofija, de tuti nem fajtatiszta
2010. máj. 5. 18:55
9/16 anonim válasza:
keverék ... innen meg már nem mindegy hogy miből van?
2010. máj. 5. 19:54
10/16 A kérdező kommentje:
Szeretem attól függetlenül hogy milyen fajta. Csak nagyon kíváncsi vagyok. Valószínűleg soha nem tudom meg. Amúgy nem nagy. Akkora mint a szomszéd havanese aki 2 héttel idősebb nála. Ő törzskönyves. Kedves utolsó: kicsit bunkó vagy. Nem tűnt még fel?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!