Azok a fajta emberek akik túkságosan kedvesek, miért nem értik meg hogy nem mindenki ilyen?
Figyelt kérdés
Szerintem mindenki ismeri az ilyen embereket, kedvesek, barátságosak mindenkivel, folyton beszélnek, barátkoznak, segítenének kéretlenül. Nincs ezzel semmi baj, csak ugyebár nem mindenki ilyen. És nem veszik észre akárhogy próbálja kimutatni az ember hogy ő nem kiváncsi rá, aztán ha végül utolsó próbálkozásként ki is mondja hogy "figyi és nem akarok veled barátkozni" akkor persze utóbbi lesz a bunkó. Én elfogadom hogy nem mindenki csendes, visszahúzódo stb, a másik fél miért nem fogja fel, veszi észre magát?2010. szept. 16. 18:32
1/40 anonim válasza:
Én szeretem a kedves embereket, viszont a besavanyodott rosszindulatúakat nem, akik a mások kárán örvendeznek. A kétszínű spicliket szintén ki nem állhatom.
2/40 A kérdező kommentje:
És ez hogy jön ide? Az hogy valaki nem akar minden szembejövő idegennel barátkozni, nem azt jelenti hogy besavanyodott.
2010. szept. 16. 18:47
3/40 anonim válasza:
Szia! Én is barátkozó ember vagyok. Szeretek segíteni is. Sajnos sokszor kapom a buta pofonokat, s fogalmam sincs miért. Ha valaki undok akkor azzal igyekszem még kedvesebb lenni. Hihetetlen milyen ideges tud lenni olyankor az undok ember.
Az első válaszolóval egyetértek. Inkább legyen valaki kedves mint bunkó, besavanyodott.
4/40 A kérdező kommentje:
És nehéz lenne egyszerűen csak észrevenni hogy a másik nem szerene veled barátkozni és nem foglalkozni vele többet? Ez móta besavanyodás?
2010. szept. 16. 18:50
5/40 anonim válasza:
mindenap sok emberrek beszélek,kedves vagyok barátkozós viccelődös.valaki vissza is szokott vágni,persze csak jkó indulatból.de ha valaki velem bunko,azzal én is az leszek,mert megérdemli.de azért én hamar meglátom h ki az aki kedves ki az vissza húzodó.én is szeretek másokon segíteni,szeretek beszélgetni is.
6/40 anonim válasza:
Első vagyok. Én ezt a munkahelyemre értettem. De idegenekkel is kedves vagyok, ha valamennyire szimpatikus. A buszon időseknek, terhes nőknek, sérülteknek átadom a helyem, az anyukáknak segítem levenni, vagy felrakni a babakocsit. Akkor szerinted ezt mind rosszul teszem. Általában az emberek megköszönik, és jól esik egy mosoly meg néhány kedves szó.
7/40 anonim válasza:
Én megértelek válaszoló, én inkább a háromlépés távolságot tartó ember vagyok de ha látom valakin hogy segítségre van szüksége akkor természetesen lehet rám számítani
8/40 A kérdező kommentje:
De itt nem a bunkókról van szó! Csak ha végül szól hogy hagyják akkor őt nézik annak, de most nem az olyan fajtáról van szó hanem aki egyszerűen nagyon jól megvan és nem kiváncsi rád (nem sértésből).
2010. szept. 16. 18:54
9/40 anonim válasza:
hupsz bocs a előző vagyok, a kérdezőt értem meg :) ezt elírtam
10/40 anonim válasza:
Én is igyekszem mindig segíteni másokon, és eléggé bántó tud lenni, amikor megkérdezem, hogy valami gond van-e, és megkapom, hogy nem, nincs semmi. Jobban örülnék, ha ilyenkor őszintén megmondanák, hogy bocs, de nem szeretnék beszélni róla stb. Szerintem mindenki (vagy inkább sok mindenki) jobban értékeli az őszinteséget, mint az ilyen hideg elhárítást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!