Az iskolában miért utálják a "menők" azokat akik túl kedvesek, soha nem rosszak meg nem bunkók?
Ez az Élet örök rejtélye.
Én sem jöttem még rá,miért van így...
Én a kedves embereket azért utálom néha, mert azt érzem hogy mögötte gonoszak. Inkább mutassa ki az ember a foga fehérjét mint álszentkedjen.
Általános iskolában meg, lehet hogy a ragadozó ösztön tör elő, ha valaki kedves és soha nem rossz, az gyakran azt jelenti hogy gyenge, nem védi meg magát (nem tudja vagy nem akarja). És ez feléleszti az ősi ösztönöket, és csipkedni kezdik >:)
19:00
Akkora rizsát nyomtál le. Soha nem tartoztam a "menők" közé, általánosban meg végképp nem és így is azt mondom, hogy nem létezik múlt nélküli szent, ahogyan jövő nélküli bűnös sem. Aki túl jó az titkol valamit, és inkább legyen valaki csipkelődő és bunkó (a jó ízlés határain belül) mint, hogy egy szép napon elővegyen 1 shootgunt és kinyírja az osztálytársait.
Vannak olyanok akik álcát vesznek
fel,hogy megvédjék a belsõ énüket a
külvilágtól. Õk jól tudják, hogy nem
tökéletesek, de azzal akarnak
kompenzálni hogy annak mutatják
magukat. Félnek, hogy ha átlagosan
viselkednének az emberek
észrevennék a hibáikat és
rájukszállnának.. van benne valami
nem? Mindig az a leggyengébb aki végig erõsnek mutatja magát.
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!