Miért piszkálnak mindig az iskolában? :' (
Nyugi, én is így voltam. A tizenéves korom állandó megalázásban telt. 26 vagyok, és többet értem el az életben, mint az összes régi gúnyolódó.
Vonzóbbnak, szebbnek és sikeresebbnek érzem magam, mint valaha, és csodás érzés. :) Szóval fel a fejjel, és ne változz meg csak a társaság kedvéért.
Megmondom öszintén ez velem is így volt, most 23 éves férfi vagyok.
De engem a piszkálódáson felül is sokminden volt, verések verések hátán... :S mindkét helyen.
A legszmorubb az hogy már nem az iskolatársaim, sőt nem is járok iskolába és ez alatt az idő alatt egyszer utcán (2 személy a sulibol akik sulitársak voltak) ... nah nem irom le... :S
Tudom hogy rossz neked is mint ahogy nekem is rossz volt, sajnos ilyen világban élünk, én max annyit tudok tanácsolni, biztos vannak jóbarátaid akik kiállnak melletted, bnök stb.
Egy tanácsot tudnék írni az előttem szólóhoz, hogy tényleg ne törödj velük, ha meg törödni akarsz, akkor max annyit tudnék tanácsolni, vegyél akaraterőt és keverj le egy szép pofont. (de ez a te döntésed, lehet rosszabb lesz lehet nem, ezt nem lehet tudni, én ezért sem merttem visszavágni sulimban, csoportosulás miatt)
Mert ilyen az emberi természet. ezt nevezik falka, vagy csordaszellemnek. Mennek a vezér(ürü) -haha után.
Muszáj valakit kikezdeni, ettől erősebbnek érzik magukat.
Úgy látom, sajnos vevő vagy rá. Látják rajtad, hogy rosszul esik, ez erőt ad nekik.
Próbálj meg valami frappánsat visszaválaszolni -könnyű mondani,
- vagy vicceset, mintha nem érintene érzékenyen (lehet, hogy ebben a társaságban késő, mert ismernek. De új helyen még jó tipp lehet,
- vagy hűvös nyugalommal elnézni felettük- vagy mellettük.
Ne izgasd magad. (szintén könnyű mondani, de próbáld meg, hátha.
Na, azért ne emeljük már piedesztára azért, mert valaki antiszociális, és/vagy nem érzi jól magát egy közösségben. És fordítva is: lehet valaki különleges úgy is, hogy jól érzi magát a közösségben.
Én is ilyen voltam, tudom milyen, de azért erre sosem voltam büszke. TAlálj ki valamit, amivel visszavághatsz; ez lehet durva, vagy finom is, ami neked megy a legjobban. A lényeg, hogy ne hagyd magad.
Ezzel a "nézzen magába" szöveggel csak az a baj, hogy elfelejtitek: ő nem bánt senkit azzal, ha nem olyan beszélgetős fajta, de attól még a többiek felelőssége, hogy ne rúgjanak belé.
Persze lehetne ilyenebb vagy olyanabb, de ha egyszer ő visszahúzódóbb alkat, akkor mi van? Akkor már szabad eltaposni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!