Miért piszkálnak mindig az iskolában? :' (
Figyelt kérdés
15 éves lány vagyok, mondjuk eléggé visszafogott, nem nagyon szeretek beszélgetni senkivel. Valamiért mégis velem bunkózik mindenki pedig én nem voltam bunkó senkivel. Segítek is nekik néha erre meg ez a hála... Jobb tanuló vagyok az átlagnál, mondják hogy jól nézek ki, bár mondták már hogy fura vagyok. Ugyanez volt általános iskolában is, akkor is piszkáltak, szinte majdnem végig....:'( Akkor is félénk voltam, sokszor mentem haza sírva...2011. szept. 27. 13:32
21/28 anonim válasza:
itt a szülői elbutulás is látszik hogy hagyja a gyerekét idáig fajulni, és sajnos a gyerek sokszor a szülőknek a hülyeségeit veszik át/fel hatnak ki rá és ez valahol kijön :S ahol kell.
meg nem vélelenül van ekkora agresszió: amilyen játékok vannak már, meg tv filmek rajzfilmek durvák..
én korhatáros játéknál (pl gyerekem van, egyből fognám a gépet és lekorlátoznám korlátozott fiókra ne tudjon semmit se felrakni, ott a webes játékok, meg a passziánsz, korhatáros játék mellett azzal eltököl majd, 16+ -os játéknál nekem ne játszon 13 évesen)
22/28 A kérdező kommentje:
Igen meg pl. fiatalon nézik a South Parkot, nekem nincs vele bajom csak azt nem egy 10 évesnek találták ki. Meg sajnos a mai mesék is elég rosszak. Pl.: én a Disney Channel-t se szeretem.
2011. szept. 28. 13:42
23/28 anonim válasza:
sajnos az is menő már hogy 18-askarikánál 14 évesek meg hasonloak néznek, ha lenne gyerekem, 18 éves koráig megtiltanám neki az ilyen filmek nézését, engem nem zavarna az se ha épp 1 óra választana el szülinapi napjától (éjfél), akkor se nézhet, addig, hivatalos 18-at mkinek .D
24/28 anonim válasza:
Ne aggódj, én egyre biztosabb vagyok benne, hogy TE vagy a normális. :)
25/28 A kérdező kommentje:
hát elég hülye a társadalom:(
2011. szept. 28. 17:08
26/28 anonim válasza:
sajna év közben suliváltás roppant szörnyű :s max ezt tudom tanácsolni ha már nem birod, szüleiddel beszéltélmár erről?
27/28 anonim válasza:
Én is 15 éves lány vagyok, visszahúzódó tipus. Általánosban velem is ezt csinálták, nem néztek engem semmibe, pedig sosem bántottam senkit. Ezzel csak annyi a baj, hogy az ember egy idő után besokall és tudom, hogy az agresszió nem a legmegfelelőbb eszköz az ilyen emberek ellen, de lassacskán feszegették a tűrőképességem korlátait, és volt pár verekedésem. Pedig előtte senkit sem bántottam, de egyszerűen nagyon könnyen ki tudnak már idegelni. Kész idegroncs vagyok néha, fenyegetőzöm, verekszem, van, hogy magamra sem ismerek. Ezt csak azért írom, hogy ilyen szintre ne jusson el senki, eleinte hagytam magam. A kezdettől vissza kell vágni. Most fogok ballagni, el sem tudom képzelni mi lesz a középiskolás éveimben.
28/28 anonim válasza:
En is 15 vagyok ,most szeptemberben kezdtem a kozepiskolat. Visszahuzodo lany vagyok en is szinten. Altalanosban engem is bantottak lelkileg is fizikailag is. Volt,hogy egy LÁNY belenyomta a papirt a szamba,mert nem dobtam el neki azt. De mindegy, a lenyegre torok. Tarts ki! Ne felj. Legyel magabiztos, huzd ki magad. Hidd el,igy sokkal tobb utalod lesz, de akik utalnak,azoknak meg lesz ra az okuk. Feltekenyek, ennyi. Ugye mondtam ,hogy most kezdtem a kozepiskolat. Sokkal jobb. Masak a gyerekek, a tanarok. Sokkal masabb. En is megvaltoztam itt. Sokkal magabiztosabb lettem, es ugy erzem, hogy nem erdekel semmi es semmi. Igaz cigizem, meg van 10 szaktanarim es mar momdta par tanar hogy at tesznek masik szakmaba meg bukok is par tantargybol ,de a lenyeg, hogy ne felj, a kozepiskola masabb mint az altalanos iskolak.XDDDDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!