Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért piszkálnak mindig az...

Miért piszkálnak mindig az iskolában? :' (

Figyelt kérdés
15 éves lány vagyok, mondjuk eléggé visszafogott, nem nagyon szeretek beszélgetni senkivel. Valamiért mégis velem bunkózik mindenki pedig én nem voltam bunkó senkivel. Segítek is nekik néha erre meg ez a hála... Jobb tanuló vagyok az átlagnál, mondják hogy jól nézek ki, bár mondták már hogy fura vagyok. Ugyanez volt általános iskolában is, akkor is piszkáltak, szinte majdnem végig....:'( Akkor is félénk voltam, sokszor mentem haza sírva...
2011. szept. 27. 13:32
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:
Persze szeretek ismerkedni, csak nagyon halkan beszélek, félénk vagyok, azokkal nem vagyok félénk akiket ismerek, csak abban a társaságban nem tudok feloldódni. Régen meg azzal piszkáltak hogy nagyobb a mellem az átlagnál... Én senkit sem szóltam meg azzal ha valaki kövér, vékony, magas, alacsony szóval nem értem..
2011. szept. 27. 16:43
 12/28 A kérdező kommentje:
Mindig azt mondogatják hogy bejössz ennek meg annak meg folyamat dobálnak...-.-" A lányok kedvence se én vagyok. :(
2011. szept. 27. 16:48
 13/28 anonim ***** válasza:
100%
Figyi, nem tudsz mást tenni, próbálj meg nem foglalkozni vele sokat, és legyél azzal a pár emberrel, akik elfogadnak és szeretnek így. Fel a fejjel, mert ez lesz sokkal jobb, ha kinőtted a tinikort. Sok-sok boldogság vár még rád is! ;)
2011. szept. 27. 17:16
 14/28 anonim ***** válasza:
nah ez velem is így volt fiuként hogy mondták hogy bejövök ennek annak, és előttem szólóhoz hogy szabad-e taposni aki másmilyen (az ősemberek szerint biztos...) nem tudsz olyan ismerőst aki szétcsapna köztük? igaz ő se lenne jobb ember meg te se hogy más háta mögé bújsz, akkor meg azért fognak szekálni. sajnos ilyen emberekkel nem lehet normálisan beszélni...velem is így volt sajna mint írtam feljebb is, hogy csoportokban mernek csak mert egyedül(sokan fosnak). melyik ez a híres nevezetű suli ahová ezek a gerinctelenek járnak?
2011. szept. 27. 17:50
 15/28 A kérdező kommentje:
Hát igen. Bár általános iskolában mindig provokáltak, az mondjuk vallásos iskola volt, de ott még fizikailag is bántottak...
2011. szept. 27. 17:54
 16/28 anonim ***** válasza:

huuuu :@ engem gimi, általános : fizikai, és lelki :S

vallásos suliban hogy fordulhat elő ilyen :S

2011. szept. 27. 18:03
 17/28 A kérdező kommentje:
Hát a vallásos iskolák álszent iskolák. Sajnálom azokat akik átélték ezt.:(
2011. szept. 27. 18:24
 18/28 anonim ***** válasza:
irsz nekem egy mailt hogy tudjunk normálisan is beszélni? ne csak itt
2011. szept. 27. 19:11
 19/28 anonim ***** válasza:

Miért lennének álszentek a vallásos iskolák?

Egyszerűen a mai diákok erkölcstelenebbek és a legtöbb nem is hisz Istenben(még vallásos suliban sem)

2011. szept. 27. 21:07
 20/28 A kérdező kommentje:
Azért mert felveszik a hülyéket oda... Az egy dolog hogy hisz vagy nem hisz Istenben, de legyen normális.
2011. szept. 27. 21:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!