Az orvosok a privát életükben is olyan kedvesek, segítőkészek, emberségesek, mint a munkájuk során?
Most légyszi, tekintsetek el attól, hogy kivételek mindenhol vannak.
Nekem nincs egyetlen orvos ismerősöm sem, és kíváncsi lennék rájuk, hogy milyenek a civil életükben.
Nekem csak pozitív tapasztalatom volt velük.
Észre lehet azt venni,ha valaki csak magára erőlteti a bájvigyort közben meg egy tuskó (bár sokan még arra sem veszik a fáradtságot,hogy megjátszák magukat a beteg előtt:D) .Egyébként akiket én ismerek mind kedvesek és pozitiv jelleműek a magánéletük során is.
Kivéve az egyik előadótanáromat,aki egy bunkó állat:D
Nekem a fél családom orvos hát azt tudom hogy rendesek, segítőkészek egyébként is. Sztem aki bunkóbb mogorvább az nem fogja megjátszani magát a rendelőben sem! Aki meg olyan, az nem csaj a betegeknek mosolyog, hanem egyébként is!
De fura a kérdés, miért pont az orvosok? :) Ezzel az erővel kérdezhetnéd a mekis eladókat is :D
Kedves kérdező, köszönöm szépen ezt a kérdést! Örülök, hogy van még olyan ember, aki nem úgy tekint az orvosokra, mint egoista, pénzéhes bunkókra. :-)
Egy medikus
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!