Azok a fajta emberek akik túkságosan kedvesek, miért nem értik meg hogy nem mindenki ilyen?
Figyelt kérdés
Szerintem mindenki ismeri az ilyen embereket, kedvesek, barátságosak mindenkivel, folyton beszélnek, barátkoznak, segítenének kéretlenül. Nincs ezzel semmi baj, csak ugyebár nem mindenki ilyen. És nem veszik észre akárhogy próbálja kimutatni az ember hogy ő nem kiváncsi rá, aztán ha végül utolsó próbálkozásként ki is mondja hogy "figyi és nem akarok veled barátkozni" akkor persze utóbbi lesz a bunkó. Én elfogadom hogy nem mindenki csendes, visszahúzódo stb, a másik fél miért nem fogja fel, veszi észre magát?2010. szept. 16. 18:32
31/40 A kérdező kommentje:
Hát pl hogy beteg a kutyám és ő meglátja és akkor jól kioktat hogy mi a baj vagy ilyenek. De nem csak idegenekről van szó hanem ismerősökről is, a segítséges rész inkább rájuk illik.
2010. szept. 16. 19:30
32/40 anonim válasza:
Te vagy, hogyismondjam, a különleges, mert nem tudnak hova tenni, mert az emberek általában nem hazudnak azzal, ha udvariasak próbálnak lenni a másikkal, és maguknak is jót akarnak ilyen esetekben.
33/40 anonim válasza:
Akkor elegge megtevesztoan fogalmaztad meg a kerdesedet. Ha ismeros, akkor ismer es segiteni akar. Szerintem ez normalis. De amirol te beszelsz, az nem kedves ember, hanem tolakodo, de te nem igy irtad le. Ebbol a csusztatasbol lett a felreertes.
34/40 anonim válasza:
Elég fura, hogy sokan nem értik, miről beszélsz. Én értem, én is ilyen vagyok.
Pl. olvasok, erre valaki (ismerős) oda jön, hogy mit csinálok, mit olvasok, aztán elkezdi mesélni, hogy ő mit olvasott, mit gondol erről meg arról, és nekem végig kell hallgatnom, mert az nem bunkóság, hogy meg se kérdezte, hogy van-e kedvem beszélgetni és megzavart, de az igen, ha én megmondom, hogy nem akarok vele beszélni.
Szerintem ez normális. Az ilyen embereket én nem kedvesnek mondanám, inkább tapadósnak. És általában nem is olyan közeli barátok, hogy a "mi a baj" kérdésre igazi választ adhassak, szimplán azért, mert semmi köze hozzá.
35/40 anonim válasza:
Én miért nem futok össze TÚL kedves emberekkel?... TÚL bunkóval akármikor... De hogy valaki TÚL kedves legyen.
36/40 anonim válasza:
19:57 Ez viszont már ellentmondás, mert amikor lerakod a könyvedet és beszélni van kedved valakivel akkor persze előkapsz 1 embert, mintha csak a mobilod lenne, szóval használati tárgyak. Paradoxon.
37/40 anonim válasza:
Ezek a túl kedves emberek általában azért kedvesek, mert rohadtul félnek egyedül lenni. A kapcsolataik felszínesek, mert nem a minőség, hanem a mennyiség számít nekik. Azt hiszik, elég annyi egy barátsághoz, hogy kedvesek a másikkal. Igazából azért kedvesek, hogy bármikor hozzád fordulhassanak, amikor eluralkodik rajtuk az egyedülléttől való félelmük. És azért kedvesek mindenkivel, mert nekik bárki megteszi, hogy elűzze a magányt.
38/40 A kérdező kommentje:
Lehet hogy valaki elkap egy embert, de én speciel nem teszek ilyet. Ha olyan kedvem van akkor odamegyek valakihez és nem sértődök meg ha most meg ő nem akar épp, tehát egyáltalán nem arról van szó hogy én elvárom hogy ott legyenek amikor kellenek, de addig k*ssoljanak. Lehet nem udvariasságból teszem hanem azért hogy ne mondhassom rám senki rosszat, de ez mind1, a lényeg hogy a másiknak nem okozok kellemetlenséget.
2010. szept. 26. 15:51
39/40 anonim válasza:
az ilyen "túl kedves emberek" csak szerepet játszanak.meg akarnak oldani mindent egy fajta sémával,hogy"ha én mindenkivel kedves vagyok,akkor mindenkitől ugyanezt várom el"ez nem valódi kedvesség.aki valóban figyelmes az alkalmazkodik a másik emberhez,és ha azt látja,hogy az nem akar barátkozni akkor elfogadja és nem piszkálja meg nem bunkózza le,mert megérti,hogy nem barátkozós típus és kész-és ezzel nincs is semmi baj,csakhát saját önzőségükből kifolyólag ezt nem tudják elfogadni a túl kedves emberek.
40/40 anonim válasza:
igen, ki is mondtad a lényeget: elég sok a bunkó sajnos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!