Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Milyen fajta képesség ez?...

Milyen fajta képesség ez? Általánosan tudja mindenki vagy csak egyes emberek képesek rá?

Figyelt kérdés
Ha behunyom a szemem és erősen koncentrálok mindig bevillannak különböző képek, jelenetek (pl. emberek mennek az utcán, vagy egy férfi beszélget egy nővel..stb), van olyan esemény amit akár több másodpercig követni tudok, persze csak nagyon erős koncentrációval, amit rendszerint fejfájás kísér. Ez most valami egyéni képesség, vagy erre bárki képes?
2011. jún. 1. 00:23
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Ez a melankólia vagy nappali alvás, nézz utána ott részletesen leírják.
2011. jún. 1. 00:47
 2/11 anonim ***** válasza:

Ezek az események, beszélgetések valós megtörtént események?

Próbálj meg tudatosan áthelyezni a tudatodat egy másik szobába, pl. nézd meg mi van az asztalon, vedd szemügyre, hogy milyen tárgyak vannak ott stb.

Majd ha "visszatértél" menj ki és nézd meg, hogy a tárgyak amiket láttál valóban ott voltak-e.

Egyébként remote veiwing a neve, már ha valós eseményeket látsz ilyenkor.

2011. jún. 1. 01:40
 3/11 Tahó Generális ***** válasza:
Igen, erre majdnem mindenki képes.
2011. jún. 1. 06:55
 4/11 A kérdező kommentje:
Teljesen hétköznapi eseményeket látok, mondhatjuk azt is, hogy életképeket. Lehet, hogy valósak, lehet, hogy nem, én nem nagyon hiszek a természetfeletti dolgokban amúgy sem, csak gondoltam megkérdem másnak is elő szokott-e ilyen fordulni.
2011. jún. 1. 09:43
 5/11 anonim ***** válasza:
Mar velem is volt ilyen.Kistaly tisztan lattam ilyen kepeket mintha tv-t neztem volna.Erdekes.
2011. jún. 1. 10:40
 6/11 anonim ***** válasza:

Szerintem bizonyos embereknek vannak ilyen képességeik. Pl bennem az elmúlt évek alatt olyan képesség fejlődött ki, amivel nagyon jó emberismerő lettem, sokszor előre megmondom, ki milyen ember és mit gondol egy adott szituációról, bármit is mond, lehet akár az ellenkezője is. Mintha belelátnék az emberek fejébe, elég 1-2 mondat tőle. Ráadásul át is tudom érezni mások érzését, ha valaki mellett ottvagyok, szinte mindig tudom, mit érez legbelül, mert egyszerűen megérzem. (Ilyen volt pár éve egy sráccal, aki tökéletesen játszotta, hogy szeret, én legbelül mégis tudtam, mi a helyzet, és mikor kiszedtem belőle, akkor derült ki, hogy igazam van. Sőt, így már hamis barátokat is sikerült kiiktatnom az életemből.) Halak vagyok, emiatt lelkileg nagyon érzékeny. Viszont az aszcendensem Oroszlán, ezek a tulajdonságok újra és újra felszínre törnek, mert bár lelkileg érzékeny vagyok mindenre és mindenkire, közben mégis harcias típus vagyok, lázadó, és sokan keménynek látnak, akaratosnak, emellett pedig imádok bulizni, társaságban lenni, táncolni, pörögni.

Szóval úgy vélem, némelyeknek adatott ilyen képesség, egy 6. érzék. :) Használd bátran, de jó célokra! Én pl próbélok az embereknek segíteni, próbálom terelgetni őket, próbálom a rosszakarókat, a hátráltató embereket félreállíttatni a szeretteim életéből.

2011. jún. 1. 13:33
 7/11 Killgun ***** válasza:
Nos én is azt mondom:Peróbálj meg látni valami közeli helyet,ami nem változhat most,és nézd meg.Ha valóban az,akkor távollátás(alias remote viewing).Lizára meg ne is figyelj...neki az a különleges képessége,hogy több hülyeséget tud mondani,mint minden ember együtt a Földön! :')
2011. jún. 1. 13:52
 8/11 anonim ***** válasza:

13:33 szerintem te azért vagy jó emberismerő mert érzékeny vagy ,amiből következik az empátia amiből pedig hogy tudod hogy mi a szitu a körülötted lévő emberekkel, de szerintem ez nem képesség, bár sztem én is rendelkezem ezzel a "képességgel" de inkább kára van mint haszna..

alig van barátom ,mert nem birok ki sok időt olyan ember társaságában akinek személyisége nagyon elüt az enyémtől:S

2011. jún. 1. 13:58
 9/11 A kérdező kommentje:
Lehet nem is olyan hülyeség az X-men :)
2011. jún. 1. 14:19
 10/11 anonim ***** válasza:
Ez azt jelenti, hogy élénk a fantáziád
2011. jún. 1. 15:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!