Milyen fajta képesség ez? Általánosan tudja mindenki vagy csak egyes emberek képesek rá?
"13:33 szerintem te azért vagy jó emberismerő mert érzékeny vagy ,amiből következik az empátia amiből pedig hogy tudod hogy mi a szitu a körülötted lévő emberekkel, de szerintem ez nem képesség, bár sztem én is rendelkezem ezzel a "képességgel" de inkább kára van mint haszna..
alig van barátom ,mert nem birok ki sok időt olyan ember társaságában akinek személyisége nagyon elüt az enyémtől:S"
Igen, de hát ez is effajta képesség, jó emberismerő képesség. :D Maximum nem természet feletti. Egyébként én is ismerek hasonlót, pl keresztapám is ilyen. De az ismerettségi körömben csak mi ketten.
Egyébként sok hátránya is van, pl nagyon sokat csalódok az emberekben, viszont én legalább belátom, hogy nem minden fekete vagy fehér, azemberekben van rossz, de van jó is. Nagyon ritka az az ember, aki olyan szinten rossz velem szemben, vagy annyira zavaros, hogy nem jövök rá, miért olyan, amilyen. 1-2 ilyen ember van a könyezetemben, akiknél csak egy nagy összevisszaságot érzek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!