Milyen helyet csináljak a kutyának kint, hogy tesóm ne hurcolja be folyton?
Allergiás vagyok a kutyára. Tesóm eddig anyánál lakott, de most át költözött apához pár hónapja. Meg lett mondva, hogy nem hozhatja be mert fulladok, viszketék, tüsszögök, minden bajom van.
Már vettünk neki kutyaházat, amit a garázsban tettünk.
Este becsempészi, az éjszaka közepén meg paterolhatom ki.
4 hónapos magyar vizsla, a tesóm, 9 éves, tehát felfogja, hogy mi van.
De ő sajnálja, hogy kint van, mit csináljak?
"Ennyi erővel senki ne szedjen fogamzásgátlót, lázcsillapítót, antibiotikumot, gyulladáscsökkentőt, fájdalomcsillapítót se! Milyen hozzáállás ez? "
Finoman fogalmazok, jó? Idióta vagy. Ezek mindegyiket önként, maga miatt szedi az ember. Nem a más kutyaja/macskaja/afrikai ugroegere miatt. Hagy döntse már el mindenki, hogy mikor akarja a mellekhatasok kockázatát vállalni. A kerdezonek pontosan miert is kellene begyogyszereznie magát és vállalnia a mellekhatasokat? Ja, értem. Azért, hogy az elkényeztetett kisteso kutyaja a gyerekkel alhasson, hiszen olyan bűn rossz sora van a fűtött garázsban, ahol még saját kutyahaza is van. Ja. Érthető.
Mégis mi baja lenne a kutyának márciusig egy FŰTÖTT garázsban? Nem a hóba-fagyba akarják kitenni...
Napközben kell foglalkozni a kutyával, akkor kell tanítgatni, meg játszani vele, nem éjszaka. Érdekes, hogy a tesót napközben nem zavarja, hogy kint van a kutyus, csak éjszakára cibálja be? Akkor úgysem tud vele foglalkozni, szóval értelme nincs bevinni a kutyát, hogy bent aludjon.
Kérdező, én következő alkalommal a tesót is kibacnám a kutya mellé, ha ennyire értetlen.
22-es igazad van. Vigye csak el anya. A kutyaházat apa vette, tehat az nem megy anyaekhoz. De ugye nem lesz semmi baja az udvaron a hidegben, hóban, fagyban?
Olvass már ember!!!!
Úristen most komolyan??? Inkább a tizenéves gyerek szedjen gyógyszert, minthogy a kutya kikerüljön a garázsba, ami fűtött és azon belül még kutyaháza is van?? Nem láncra egy hordóhoz akarják kikötni!!! Ebben az esetben nem lesz a kutyának semmi baja! Mielőtt elmegy a suliba meg miután hazajött simán nála lehet, ha fűtött a garázs kiülhet leckét írni is... Anyira felbsszák azok az agyam akik szerint ha nem lesed a kutyád minden kivánságát, nem feküdhet kedvére a kanapén vagy nem alszika a gazdájával, az már egyenesen állatkínzás. Gondolkodjatok már!!!
Igen nekem is kinti kutyáim vannak egy beagle és egy németjuhász, hőszigetelt kutyaházzal. Igen én is küzdök a szüleimmel, hogy bent lehessenek (a beagle 13 éves, mindig kint volt, és láss csodát makk egészséges, a németjuhász 8 hónapos -10 fokig nem megy be a házába aludni). De azért nem akkora állatkínzás az ha kint van egy kutya, mint amennyire egyesek hiszik!!! Foglalkozni kell velük és ennyi.
A vizslát tilos kint tartani..Anno a vadászok is bent tartották, alig van bundája,nagyon fázós fajta.Főleg egy kölyök, 4 hónapos..Én odaadnám olyan helyre a kutyát,ahol jó sorsa lesz.
Téged is meg lehet érteni amúgy,hogy allergiás vagy, de a kutyát is meg kéne érteni,nem kint tartható fajta.
A kettő így nem maradhat,szóval én elajánékoznám a kutyát másnak,ahol bent lehet a házban a gazda mellett a melegben.
Lehet amúgy hipoallergén állatot is tartani.pl törpesün,csincsilla nem allergizál,hibába van szőre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!