Milyen helyet csináljak a kutyának kint, hogy tesóm ne hurcolja be folyton?
Allergiás vagyok a kutyára. Tesóm eddig anyánál lakott, de most át költözött apához pár hónapja. Meg lett mondva, hogy nem hozhatja be mert fulladok, viszketék, tüsszögök, minden bajom van.
Már vettünk neki kutyaházat, amit a garázsban tettünk.
Este becsempészi, az éjszaka közepén meg paterolhatom ki.
4 hónapos magyar vizsla, a tesóm, 9 éves, tehát felfogja, hogy mi van.
De ő sajnálja, hogy kint van, mit csináljak?
Tehát van egy benti kutya, meg egy allergiás gyerek. Logikusan a gyereknek elsobbrendu. A kutyának semmi baja nem lesz egy fűtött garázsban. A tulajdonosa nyugodtan kimenet hozzá szórakoztatni. Mivel egy 9 évéről van szó, aki iskolába jár, amúgy se nagyon sok társasága lehetett eddig se a kutyának.
Zárd be a garázst és kész
A történetben csak azt nem értem, hogy kinek jutott eszébe hozzátok adni a kutyát a a tesóddal együtt?
Anyudnak is tudnia kell az allergiádról! Veszélyezteti az egészségedet! Apukád szóljon, hogy ez így nem jó, anyud költöztesse át a kutyát a párja szüleihez. Esetleg menjenek albérletbe, míg a felújítás tart. A 4 hónapos kölyökvizsla se a garázsba való (egészségileg sem), sokat kellene vele foglalkozni, tanítani, játszani.
Fűtött garázs, van ott biliárd, csocsóasztal sokat jönnek át a szomszédok játszani. Senki nem veszélyezteti az életem, ugy lett ide hozva, hogy kint lesz.
Ahol most vannak anyáék ott csak az udvaron lehetne.
Valahol szerintem mindenkinek kell alkalmazkodni. Allergia gyógyszert próbáltál már kérdező? Háziorvoshoz menj el, mondd meg mi a problémád, és tud adni megfelelő gyógyszert, hogy mérséklődjön az allergiád, vagy megszünteti a tüneteket.
Ha a gyógyszer opció lehet, arra a kis időre míg a kutya nálatok van, akkor azt javasolnám, hogy napközben a kutya legyen a garázsban/kint, este pedig tesód szobájában. Így te sem találkozol és vagy kitéve egész nap kutyaszőrnek, és tesód is megnyugszik, hogy a kutya nem magányos egyedül, nem fagy meg, vele lehet este/éjjel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!