Kutyának hús párolva?
Veszít a tápértékéből?
Mellé néha zöldség…..az menjen inkàbb nyersen, vagy akkor az is pàrolva?
Köszi!
Nyersen jobb adni a húst, és a zöldséget is. A hús rengeteg, a kutya számára értékes tápanyagot veszít a hőkezelés során.
A disznót és vaddisznón kívül, minden egyéb húst kaphat nyersen.
Olvass utána bővebben a BARF etetésnek, ott mindenre választ kapsz.
Én kicsit szoktam párolni, vagy hirtelen forró vízbe "főzni", a húst, a farhátat, a májat, stb.
A zöldségek többségét is.
A krumplit a sárgarépát, meg néha a fejes káposztából darabokat nyersen is megeszik a kuty, de folyamatosan nem.
Köszi!
Ês 6os: mit jelent, h "kicsit"? A leforrázástól elpusztulnak a virusok, bacik? Pl szalmonella.….elég nekik?
Mi nyersezünk kb. 1 hónapja....de vért hányt és vért fosott a kutyám. Félek, a nyerstől. Ezért gondoltam, h inkább párolva adom neki
"de vért hányt és vért fosott a kutyám."
Az előtte lefagyasztott nyers hústól???
Fura... Nem valami betegsége volt a kutyádnak?
11 hetes korától nyerset eszik a kutyám. 3 éves műlt. Még egyszer sem fosott vért. Még csak nem is fosott, hányt.
Mit adtál neki előtte?
Nyers hústól vért hányni/fosni? Miért is?
Amúgy akkor mi a kérdés, főzd meg neki oszt jónapot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!