Xanax a kutyanak? Hogyan "menthetnem" meg?
Tényleg el is pusztulhat tőle,ha mégis életben marad és tényleg fontos neked akkor azt javaslom,hogy keress neki egy jobb gazdit.
Az a tartási mód,amit apukád biztosít neki egyrészt a jelenlegi törvények szerint büntetendő,másrészt az állatnak szenvedés.
Esetleg anyukád nem tudná átvállalni Németbe?
Nekem is 3 éves borderem van és olyan szinten fél a tűzijátéktól, hogy egy hajszálra van attól, hogy rohamot kapjon. Én állatorvossal konzultáltam és xanaxot írt fel neki erre az időszakra, pontosan beosztva, hogy mikor mennyit kaphat.
Ha apukád csak úgy adta a kutyának, akkor a tényleg veszélyes, viszont ha utasításra, kiszámolva a kutya súlyára az adagot, akkor semmi baja nem lesz tőle, azon kívül, hogy megnyugszik.
Ha nem adagolta túl, valószínűleg nem lesz baja tőle.
Viszont így nem kellene kutyát tartani, különösen nem egy border collie-t, de semmilyet nem. Miért kell láncra kötni?!
Ha tényleg szereted a kutyádat, akkor keress neki borderhez illő gazdát. Olyat, aki soha nem köti láncra.
Mi lett a kutyával?
Amúgy valóban nagyon rossz dolog pont egy bordert láncra kötve tartani. Szerintem ez a létező legintelligensebb kutyafajta, kínzás és a fajta megszégyenítése láncon tartani mégha nem is egész nap teszitek.
Elhiszem, hogy kötődsz hozzá, de pont a szereteted mérvadója, ha belátod, ez az élet méltatlan a kutyádhoz és keresel neki olyan felelősségteljes gazdát aki maximális mértékben ki tudja elégíteni a kutya igényeit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!