Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Melyik kutyát válasszam?

Melyik kutyát válasszam?

Figyelt kérdés

Szeretnénk egy kutyát. Családi kutyának. De olyan sok kutyafajta van. De lenne pár kikötésünk:

1.Van 2 gyerek (7-14 éves lányok). Szóval szeretnénk ha gyerekszerető fajta lenne.

2.Szeretnénk vele sportolni. (agility, dog dancing... stb.)

3. Egészségesebb fajta legyen

4.Őrizze a házat

Vinnénk kutyaiskolába. Napi séta. Hétvégén vinnénk futni is. De amúgy nagy kertes házban lakunk. Szóval a mozgás sem akadály .

Előre is köszönöm!

2010. máj. 2. 12:13
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

Puli!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gyermekbarát,játékos,egészséges, és nagyon jó házorzo!!!

2010. júl. 10. 00:35
 22/28 anonim ***** válasza:
skótjuhász de jól meg kell nézni a tenyésztőket. Keress rá a google-ban hogy skótjuhász tenyésztő.. Én ha érdekel egy fajta mindig így keresek rá.
2010. júl. 10. 00:39
 23/28 anonim válasza:

A Labrador a legjobb ! De a Border Colli-ra meg a Golden retriver-re sem panaszkodom! Nekem mind3 fajta volt! És mindegyikkel megvoltam elégedve ! Mind nagyon jól sportolt!

És nagyon jó házőrzők is !És a gyerekeket is szeretik !

2010. júl. 10. 08:54
 24/28 anonim válasza:
német juhász,vizsla.
2010. júl. 10. 10:19
 25/28 anonim ***** válasza:
Godlen retriever.Okos,gyerekszerető,lehet vele sportolni is,de kiállításokon is megállja a helyét.
2010. júl. 10. 10:58
 26/28 anonim válasza:
en a jack russel terriert is ajanlom.nekunk is az van,hiperaktiv kutyus,szeret jatszani,gyerekekkel egyarant,ha kertes hazban laktok,akkor a nagy mozgasigenyet is ki tudjatok elegiteni.a sport is illik hozza.nagyon okos kutya,de sokat kell vele torodni,mert eleg makacs,es ha nem figyelsz oda,akkor elofordulhat hogy o fog iranyitani teged.lenyeg hogy legy kovetkezetes,sok szeretetet adj neki,de azt is add a tudtara ha rosszat csinal.nagyon nevelheto,bar az elso par honap,mint minden kiskutyusnal,nala sem zokkenomentes,de aztan amint idosebb lesz,o maga akar majd tanulni...bar en ajanlom hogy az elso naptol kezdve legyen tanitva aprobb dolgokra.en igy csinaltam az enyemmel,es mar semmi problema nincs vele...tudja mikor mit lehet csinalni.van egy 6 eves unokaocsem,aki minden kutyustol felt,aztan megismerte az enyemet.azota mindig kerdezi mikro megyunk,mert jatszani akar a kutyussal.labdaznak,futkaroznak,setalnak a faluban.szerintem a jack russel a vilag egyik legokosabb kutyafajtaja...
2010. júl. 10. 11:56
 27/28 anonim ***** válasza:
belga juhász.
2010. júl. 10. 12:21
 28/28 anonim ***** válasza:
golden,labrador
2010. júl. 10. 12:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!