Szeretnek magamnak kutyat venni, Melyeket valasszam?
Felsorolom azokat a kutyakat amelyekre gondoltam : westie ,yorkshire terrier , cocker spaniel , beagle , bichon frise , bichon havanese , maltai selyemkutya
a Szuleim csak ugy engednek nekem kutyat ha a kutya nem tul nagy ,birja az udvaron ,kint telen is , baratsagos ,szereti a gyerekeket
En azt szeretnem hogy ne legyen egy buta fajta , legyen nagyon kedves , nagyon baratsagos ,jatekos ,es ragaszkodo a gazdihoz .
Melyek kutya lenne a legtalalobbb az ern csaladomba ????
11 eves lany
egyet tudok,yorki ne legyen akkor,mert az kényes féle kutya,lakásba való..
Többiről nem tudok nyilatkozni.
A kistestű kutyák 90%-a ölebnek, társasági kutyának lett tenyésztve, ergo nem bírja kint az udvaron, pláne télen nem. A beagle ugyan nem öleb, de rövid szőrű, szerintem ő sem nagyon örülne a hóban mászkálásnak.
Másrészt 11 évesen még szörnyen korai a saját kutya. Gondolj csak bele, ha gimiben vagy egyetem alatt koleszba kerülsz, mi lesz vele? Nem játék, hanem élőlény, aki minimum 15 éven keresztül a társad lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!