Új akvárium kérdés. Bettát szeretnék neonokkal. Melyik akváriumot válasszam, milyen szűrővel és fűtővel?
Innen szeretnék vásárolni. De a full szettekben túl sok minden van, és nem vagyok benne biztos, hogy a szűrő és a fűtő a legjobb minőség.
A profi szettekben csak az aki+tető (világítással) és lehet hozzá választani szűrőt és fűtőt. Ebbe melyiket választanátok (lent lehet legördíteni)
1 hím bettát szeretnék, és egy neon csapatot mellé. Meg ha esetleg még valami férne egy ekkora akiba, akkor várom a tanácsokat:)
Hát abszolút nem öli meg a betta a neonokat. Nem tudom ott mi volt (de ez az ismerősömnél kategóriájú válaszokra alapból nem szabad hallgatni)
Annyi az egész, hogy vörös neon lenne a legjobb választás, mert a hőmérséklet igénye jobban stimmel mint a "sima" neonhalnál.
Ehhez egy kb 50-60 literes akváriumra van szükséged, amiben tarthatsz 1 bettát és 10 v.neonhalat.
Eheim 2010, Fűtő Atman vagy Jager.
A világítással nagyon meg fog gyűlni a bajod, még legalább 1-2 db ilyen:
9 W-os kellene. Csak ne a víz alá tedd, hanem felül rögzítsd.
Az utolsó két válaszolóval értek egyet.
Ez az akvárium tökéletes választás az Eheim 2010-es és bármelyik automata fűtővel. A világítással is egyet értek, ma vettem a 3. ilyen fénycsövet az alap fénycső mellé, szintén az AP-ban.
Tökéletes, kényelmes helyet lehet berendezni 1 hím bettának és mondjuk 10 vörös neonnak ekkpra akváriumban. Sok élő növényt telepíts majd :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!